BOGOLJUB KARIĆ SE OGLASIO: Vučić, Putin i Tramp za novi svetski poredak! (FOTO)
Foto: Profimedia

sasvim obična misao!

BOGOLJUB KARIĆ SE OGLASIO: Vučić, Putin i Tramp za novi svetski poredak! (FOTO)

Ta dva susreta, sa mojom majkom i ćerkom, sa mojim Danicama, još jednom su me uverila da je istinska, nepobediva snaga Srbije u srpskoj porodici
Objavljeno:

Zato sam ponosan. Oteli su nam imovinu, odvojili su nas od majke, ali dušu, srce i ljubav prema Srbiji nisu mogli da nam iščupaju. Neću da pominjem one koji su nam učinili zlo, jer moramo ići napred, kao što smo mi nekada, uz podršku naše majke i oca.

ESPRESO DOČEKAO BOGOLJUBA SA SALATOM: Evo kako je Karić reagovao na to! (VIDEO) (FOTO)

Nismo počeli od juče, kako neki vole da nam prebacuju. Već 45 godina porodica Karić se bavi porodičnim biznisom. Kad je Mihail Gorbačov dolazio u Jugoslaviju, predstavljeni smo mu kao prva kapitalistička kompanija u socijalističkoj Jugoslaviji. Bili smo perestrojka pre perestrojke i da je to istina govori podatak da smo upravo na poziv Gorbačova otputovali u Moskvu, kako bi naš recept promena i uvođenja privatnog biznisa zaživeo u SSSR-u. Tada je premijer Riškov podržao da se u SSSR-u pokrene porodični biznis, sličan našem.

foto: Dado Đilas

Kako je cela Srbija čula za mene za minut i po? Dala sam Bogoljubu SALATU, a on meni... BABUŠKE! (VIDEO)

O tome je pisao i „Njujork tajms”. Posećivali su nas i komunistički rukovodioci i patrijarh German. U Moskvi me je Riškov odveo sa delegacijom u muzej, posadio u stolicu velikog Lenjina, i rekao: „Ovde sedi naš jugoslovenski prijatelj”. Sve što smo pokrenuli u Srbiji, pokrenuli smo i u Sovjetskom Savezu. U Srbiji sam, pod nezapamćenim sankcijama, napravio prvu mobilnu telefoniju, internet, banku, univerzitet, osiguravajuću kuću i televiziju, smatrajući oduvek da narod i zemlja ne idu napred puškama, nego mozgom. To je moja ideja vodilja i danas.

Da sam zaista nešto loše uradio oko Mobtela, zar bi on bio prodat za oko dve milijarde evra? Na temeljima modernih tehnologija koje sam uveo, danas je IT sektor najsnažniji u Srbiji. Ponosan sam i na to.

foto: Facebook / Bogoljub Karić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.