BOGOLJUB KARIĆ SE OGLASIO: Vučić, Putin i Tramp za novi svetski poredak! (FOTO)
Foto: Profimedia

sasvim obična misao!

BOGOLJUB KARIĆ SE OGLASIO: Vučić, Putin i Tramp za novi svetski poredak! (FOTO)

Ta dva susreta, sa mojom majkom i ćerkom, sa mojim Danicama, još jednom su me uverila da je istinska, nepobediva snaga Srbije u srpskoj porodici
Objavljeno:

Posle 11 godina, nije mi bilo lako da se ponovo vratim u rodnu Srbiju, iako sam o tome sanjao svake noći. Znao sam da je pravda spora, ali dostižna. Nisam želeo da na dan povratka razmišljam kako su me ranije vlasti opljačkale i proterale, nisam želeo da budem zatrovan negativnim mislima ili željom za osvetom. To osećanje truje dušu, oduzima energiju i, na kraju, svi postajemo zatočenici mržnje. I dželati i žrtve udave se zajedno u njoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Profimedia

Optimizam, nada, osmeh i samouverenost je ono što nam je potrebno. Kada sam ponovo kročio na srpsku zemlju, osetio sam se kao opet rođen. Zato sam prvo poljubio ruku mojoj majci Danici, Mati Angelini, koja se zamonašila u Pećkoj patrijaršiji, posle smrti mog oca Janićija. Moja majka je kao sve srpske majke. Želela je da se približi Bogu i mom ocu, u miru i spokoju, na našem Kosovu i Metohiji, pored mesta gde joj počiva muž. Njena unuka, moja ćerka Danica, dobila je ime po njoj. Došao sam da je odvedem pred oltar i predam njenom Nikoli, divnom momku iz Vranja. Nema veće radosti nego kad otac udaje ćerku.

12.000 SRBA HTELO DA ČEKA KARIĆA: Evo šta im je poručio biznismen uoči dolaska u Srbiju!

foto: Dragan Kadić

Ta dva susreta, sa mojom majkom i ćerkom, sa mojim Danicama, još jednom su me uverila da je istinska, nepobediva snaga Srbije u srpskoj porodici! Možemo da trčimo za karijerama, možemo biti hiljadama kilometara daleko, možemo biti slavljeni i proganjani, ali porodica i Srbija uvek ostaju u nama i sa nama, kao najveći oslonac.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.