DVONEDELJNOJ BEBI PUCALI SU U TELO I ODSEKLI GLAVU! Ovo je samo jedan od zločina "slobodnog čoveka" Ramuša Haradinaja!
Foto: Beta

nema pravde za srbe

DVONEDELJNOJ BEBI PUCALI SU U TELO I ODSEKLI GLAVU! Ovo je samo jedan od zločina "slobodnog čoveka" Ramuša Haradinaja!

Današnja presuda pokrenula je sećanja na monstruzne zločine koje je počinio sadašnji lider Alijanse za budućnost Kosova.
Objavljeno:

Tada se Haradinaj prvi put spominje kao osumnjičeni zašta ga i porodica ubijenog Kosoraja tereti.

foto: Profimedia

Nešto kasnije, u zasedi u okolini Peći stradao je i Tahir Zemaj, zajedno sa sinom i bratom Enisom i Hasanom. Zemaj je bio takođe jedan od ključnih svedoka na suđenju bivšim pripadnicima tzv. OVK u Prištini.

U Albaniji je učestvovao u stvaranju terorističkih baza u gradovima Kuks i Tropoja.

Srpsko Tužilaštvo za ratne zločine ranije je dostavilo dokaze o zverstvima pripadnika OVK pod komandom Haradinaja kada su kidnapovali dva policajca.

Prvo su im noževima odsecali delove tela, a zatim su ih žive zakopali u pesak, tako da im se vide samo glave, po kojima su pripadnici OVK urinirali.

Dostavljeni su dokazi za kidnapovanje dve starije žene, koje su odvedene u nedovršenu kuću u jednom selu, gde su ih pripadnici OVK maltretirali i silovali. U toj kući je bilo još dosta žena koje su bile silovane i maltretirane, jedna od njih je ubijena pucnjem u glavu, a druge su odvedene van te lokacije, gde su, prema nalazima patologa, zaklane.

foto: Fonet

Kako je Blic ranije pisao, postoje dokazi kako su zaustavili albanske svatove, i počeli da ih zverski muče jer su ih optuživali da sarađuju sa srpskom policijom i vojskom.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.