NIKOLIĆ JE JEDINICA ZA GLUPOST, KAO KOD NAS KOLINDA: Vedrana Rudan rasturila srpskog predsednika!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

NIKOLIĆ JE JEDINICA ZA GLUPOST, KAO KOD NAS KOLINDA: Vedrana Rudan rasturila srpskog predsednika!

Hrvatska književnica se u novoj kolumni dotakla se Tomislava Nikolića i najavljenog odlaska na Kosovo
Objavljeno: 09:35h

Zamislite kad Kosovari iz Hrvatske krenu u boj, u boj za narod svoj. Jebote, tek to će biti ostvarenje hrvatskog sna od stoljeća, zaboravila sam kojega. Hrvatska će najzad biti ČISTA. Bez Srba, bez Albanaca, ako zanemarimo ono nešto sitno cigana koje još odavde nije pobjeglo i pet izbjeglica iz Sirije, uvalila nam ih EU, postat ćemo Hrvojadland.

Šokantna izjava Tomislava Nikolića: IDEM U RAT SA SINOVIMA, NEĆU BITI PREDSEDNIK!

Bože, kako se čovjek zanese. Nije sve baš tako jednostavno. Nikolić i sinovi će krenuti na Kosovo, to je okej. Ali Kosovo nije ono Kosovu koje je ostalo u sjećanju prekaljenog heroja, uvaženog četnika i borca za slobodu i demokraciju. Kosovo je danas Amerika. Hrvatska je članica NATO-a, i mi smo Amerika. Zato će naši dečki na Kosovu braniti grudu svoju.

foto: Fonet

I tako ćemo, mi Ameri, opet saditi vrbe za Srbe, i tako će oni, možda Rusi, klati Hrvate jer žele salate. Ovaj put na Kosovu. Doduše, Trump i Putin najavljuju sporazum o nenapadanju pa će Srbin, četnik, ratnik i heroj ipak ostati sa sinovima doma i pričati predizborne pizdarije na koje se Srbi više ne pale.

Pred dvadeset i pet godina bila sam užasnuta ratom koji je sve narode na prostorima Jugoslavije pretvorio u kruha gladne robove.

Bila sam u srpskom vozu za KOSOVO! Bili smo ubeđeni da će nas Albanci razneti, ALI SAM SREĆNA ŠTO SAM IŠLA NA OVAJ PUT! (FOTO)

Oguglala sam. Danas mi se je*e što i njihovim i našim seronjama rata nikad dosta.

Ja sam stara, a moj sin je Švicarac.

BONUS VIDEO:

Kako žive migranti u Beogradu

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.