Stefanović i policija češljali BG ulice sinoć: Uhapšeno pola Beograda! (FOTO)
Foto: promo

doktor obilazio pacijente

Stefanović i policija češljali BG ulice sinoć: Uhapšeno pola Beograda! (FOTO)

Tokom prethodne ukupno je sankcionisan 371 prekršaj, 178 osoba u alkoholisanom stanju, zadržano je njih 14, dok je 81 osoba prekoračila brzinu kretanja
Objavljeno: 09:45h

Ministar policije je istakao da ove godine nijedno dete nije stradalo u zoni

škola, a da policija želi da smanji i ukupan broj stradalih u saobraćaju, za šta je, kako je dodao, neophodno da svi zajedno budemo odgovorniji.

"Napravićemo bolje rezultate samo ako ljudi ne konzumiraju alkohol kada sedaju za volan, poštuju ograničenja brzine, ali i druge propise" poručio je Stefanović. On je dodao da će pripadnici saobraćajne policije tokom celog meseca sprovoditi ovakve akcije na različitim lokacijama u Beogradu, ali i u čitavoj Srbiji.

foto: promo

"Hoćemo da zamolimo sve ljude koji upravljaju motornim vozilima, ali i ostale učesnike u sabraćaju, da povedu računa i tokom decembra, ali i u narednim mesecima kako bi zabeležili rekordno mali broj stradalih na putevima", apelovao je ministar. Stefanović je rekao da će pripadnici policije pored represivnih mera, nastaviti i sa preventivnim.

foto: promo

"Tu pre svega mislim na edukacije, počev od najmlađih u školama, pa do najstarijih vozača, kroz ukazivanje šta su najčešći prekršaji i ono što su najveće opasnosti, kako bi popravili statistiku koja jeste bolja, ali nije dovoljno dobra", zaključio je Stefanović.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.