Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Ako niste znali...

Ponikao na Zvezdinom Severu, odgojio ga Partizanov Jug: Ko je zaista bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača crno-belih! (VIDEO)

Još jednom smo imali prilike da posvedočimo katastrofalnim događajima u glavnom gradu Srbije! A Espreso vam otkriva sve što treba da znate o ovom čoveku!
Objavljeno: 00:05h

Kad je u decembru 2014. na čelo Partizana došlo novo rukovodstvo na čelu s predsednikom Zoranom Popovićem, Stanković i drugi članovi njegove grupe su stajali ispod centralne lože i štitili članove uprave i kontrolisali šta se dešava na tribini.

Saša Pavlić Koky

Ipak, sve se promenilo posle poraza Partizana od Augzburga u Humskoj, kad je izgubljena šansa da se prezimi u Evropi, što je bila kap koja je prelila čašu, posebno zato što su crno-beli već tad bili u ogromnom zaostatku u domaćem šampionatu u odnosu na Crvenu zvezdu. Iste večeri, navijači, među kojima su bili "Janjičari", upali su u prostorije kluba i tražili ostavke članova uprave, što se i dogodilo. Popović se povukao s mesta predsednika, ali su pojedini članovi njegove uprave ostali u klubu kao deo Radne grupe koja i dalje vodi Partizan do nove izborne Skupštine.

S obzirom na to da trenutno rukovodstvo kluba želi da ostane na tim pozicijama i posle Vanredne skupštine zakazane za 24. maj, sukob navijača i njih je postao sve veći. Osim standardnog skandiranja "Uprava napolje" na utakmicama, grupa navijača je preduzela i konkretne korake kada je na meču protiv Mladosti zasula centralnu ložu i članove uprave jajima. Grobari preuzeli odgovornost za napad jajima: Zbog Vazure i Vučelića se podsmevaju Partizanu! (FOTO) Sve je na kraju eskaliralo brutalnim prebijanjem članova obezbeđenja i napadom na Miloša Vazuru i sada ubistvom Saleta Mutavog i ranjavanjem pripadnika Ministarstva pravde! (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.