Čuli ste da je Ljuba Zemunac bio faca? Kad saznate za šta je robijao, shvatićete da je bio običan šljam! (VIDEO)
Foto: News1

sramotna biografija

Čuli ste da je Ljuba Zemunac bio faca? Kad saznate za šta je robijao, shvatićete da je bio običan šljam! (VIDEO)

U jesen 1967. optužen je za svoj najgori zločin - zajedno s Radetom Ćaldovićem Centom i Zoranom Milosavljevićem Robijom optužen je da je silovao devojku
Objavljeno: 15:56h

Ipak, godinu dana kasnije, sproveden je u Jugu, a prilikom sprovođenja Ljuba je demolirao jednu „maricu“, a zatim i dve ćelije u policijskoj stanice na samom aerodromu. Od zgrade aerodroma do aviona JAT-a, vezanog Magaša, sprovelo je osam policajaca sa automobilima.

Okružni sud u Beogradu ga je osudio zbog silovanja na četiri godine i šest meseci zatvora. Posle tri godine pušten je sa izdržavanja kazne i vrlo brzo se vratio u Frankfurt.

No, njemu se 1981. godine ponovo sudilo za - silovanje! Prvostepenom presudom suda u tadašnjem Titogradu, osuđen je na pet godina zatvora zbog silovanja.

Pored svih dela i lošeg glasa koji ga je pratio njegove navike su bile potpuno okrenute sportu i zdravom načinu života. To je išlo dotle da je i u zatvorima uvodio svoja pravila koja su svi morali da poštuju, piše Puls asfalta.

Putovao je po celoj Nemačkoj i imao prijatelja svugde, na njegov poziv odazivali su se svi tadašnji aktuelni pevači i zabavljači.

Ipak, ne sme da se zaboravi da je optužen i osuđen TRI puta za sramno delo poput silovanja.

Ubijen je 10. novembra 1986, ispred zgrade Zemaljskog suda u Frankfurtu. Pre toga je godinama pohodio Nemačku sa svojom ekipom.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.