Ko je tajni udvarač ubijene pevačice i zašto je pao na poligrafu?
Foto: Facebook/Jelena Marjanović

nova misterija

Ko je tajni udvarač ubijene pevačice i zašto je pao na poligrafu?

Tajanstveni udvarač ubijene pevačice Jelene Krsmanović nedavno je priveden na saslušanje u beogradsku policiju, gde je pao na poligrafu
Objavljeno:

NOVA TRAGEDIJA MARJANOVIĆA: Svekar ubijene Jelene Krsmanović pred sahranu prije imao infarkt! (VIDEO)

- On je bio u emotivnoj vezi sa konobaricom i preko nje je upoznao Jelenu. Ubrzo je počeo da se udvara Jeleni, ali ga je ona konstantno odbijala. Policija sada pokušava da otkrije šta se tu sve dešavalo, pogotovo što postoje saznanja da se tajanstveni udvarač, ljut zbog toga što Jelena nije prihvatala njegovo udvaranje, osvetio svojoj konobarici. Šta se između njih dešavalo pitanje je istrage, ali u jednom momentu su momci iz okruženja tajanstvenog udvarača konobaricu nasilno stavili u gepek automobila, odvezli je na skrivenu lokaciju, gde su joj pretili, čak je i povredili - kaže izvor.

Izvori navode da je muškarac, koji je pokušavao da zavede Jelenu Krsmanović, veoma bogata osoba, vrlo uticajna među lokalnim kriminalcima.

Ubrzo posle saslušanja Jeleninog tajanstvenog udvarača, na informativni razgovor pozvana je i njegova konobarica, od koje je uzet DNK uzorak.

foto: Public

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.