Kao da je znala pa nije spavala cele noći: Mala Jana predosetila bakinu smrt!
Foto: Zorana Jevtić

Tragedija u Borči

Kao da je znala pa nije spavala cele noći: Mala Jana predosetila bakinu smrt!

- Dotukli su je postavljanje spomenika Jeleni i teška bolest, a i nije vodila računa o sebi. Išla je na zračenje i pila lekove, ali hemoterapiju nije primala - rekao Zoran Marjanović
Objavljeno: 09:31h
foto: Damir Dervišagić

- To će mi najbolje reći vrhunski dečji psiholog sa kojim smo se i do sada konsultovali u vezi s Janom. Naravno, tu je i vaspitačica Lenka, koja mi je desna ruka. Posebno je posvećena Jani sa pedagoške i psihološke strane jer smo zajedno dobili instrukcije od psihologa - rekao je Zoran za naš list.

Zoričina sestra Gordana, koja je sa mlađom sestrom Ljubicom uz nju provela poslednje sate, kaže da jeZorica dok je umirala stalno dozivala malu Janu.

- Samo je pominjala malu Janu i ćerku Jelenu - rekla je juče Gordana, koja je sa sestrama juče primala saučešće u Zoričinoj kući.

- Dotukli su je postavljanje spomenika Jeleni i teška bolest, a i nije vodila računa o sebi. Išla je na zračenje i pila lekove, ali hemoterapiju nije primala. Nosila je i kateter, pa je dobila i bakterije. Pila je lekove, ali se bolest proširila - dodaje ona. U vitrini iza nje stoje Jelenine slike, a na zidu fotografije Zoričinog pokojnog supruga Dušana.

foto: Dragan Udovičić

U Zoričinoj kući, koja je opustela nakon njene smrti, juče je bila i njena prijateljica koja se sa njom lečila u Institutu za onkologiju u Beogradu. Kaže da je Zorica imala drugi stadijum karcinoma materice, koji se teže lečio.

- Kad joj je pozlilo, pozvali smo Hitnu pomoć, ali našoj sestri nije bilo spasa - kaže Zoričina sestra Ljubica.

Zoričine sestre Gordana, Ljubica i Slavica pričaju da su skupili pare za Jeleninu sahranu i da je zet Zoran Marjanović dolazio preksinoć, kada se bdelo uz odar, na kojem je bio kovčeg pokojnice. Njeno telo je juče pre podne preneto u kapelu Zbeg, gde će danas biti sahranjena.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.