SINIŠU SU BACILI SA TERASE DOK SU SLAVILI MARKOVDAN? Slučaj iz Žitorađa dobio PREOKRET!
Foto: Fonet

Obrt

SINIŠU SU BACILI SA TERASE DOK SU SLAVILI MARKOVDAN? Slučaj iz Žitorađa dobio PREOKRET!

Siniša Milenković iz Žitorađe preminuo je u KBC Niš nakon što je pre četiri dana primljen zbog povreda koje je zadobio pri padu s terase pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima

Objavljeno:

On sumnja da učesnici ovog događaja žele da zataškaju čitav slučaj jer se, kako kaže, radi o bogatim ljudima povezanim sa lokalnom politikom u Žitorađi, a među njima je, navodno, bio i jedan policajac iz tog mesta.

- Kako niko toga dana nije hteo da pokrene nikakav postupak i pošto je sve trebalo da se završi kao nesrećan slučaj, otišao sam u policiju u Žitorađi a zatim i u Prokuplju i tražio da se ispitaju okolnosti povreda od kojih je, kako se sada ispostavilo, moj otac preminuo, ističe Bogdan.

On kaže da su ljudi koji su navodno želeli da zataškaju čitav slučaj davali kontradiktorne izjave, od toga da je pao pored ražnja i da se malo ugruvao, do toga da je slučajno pao sa stepenica. HOROR U CRVENKI: Nikolina (22) je ušla u kuću i zatekla zmiju OD TRI METRA!

Njega čudi i postupak dežurnog lekara Doma zdravlja u Žitorađi, koji, kako kaže, nije ustanovio da se radi o teškim povredama, već je Sinišu nakon pregleda uputio na kućno lečenje.

- Nakon što su ga privatnim kolima dovezli u Dom zdravlja, dežurni lekar ga je pregledao i procenio da se ne radi o teškim povredama, te ga iz ove ustanove nakon toga sanitetom odvoze kući. U tom trenutku tamo je bila baka, majka mog oca. Posle nekih sat-dva ja sam se pojavio i odmah sa vrata video da mi je otac teško povređen. Iako je bio u teškom stanju, pitao sam ga o čemu se radi, kada je on uspeo da kaže da su ga namerno gurnuli sa terase. Na moje pitanje zašto su to uradili, on je samo rekao "onako" i više nije mogao da priča, tvrdi sin Bogdan. Kaže da je nakon toga privatnim automobilom prevezao oca na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić", gde je nakon ukazane prve pomoći hitno transportovan u KBC Niš. Posle nekoliko dana borbe i svih pokušaja da mu lekari spasu život, Siniša je podlegao povredama. Naložena je obdukcija koja će utvrditi tačne uzroke smrti, odnosno koja povreda je bila kobna po nesrećnog čoveka. (Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.