U KOM SLUČAJU SE POTRAGA ZA TELOM DANKE MOŽE OBUSTAVITI? Otović Pjanović objasnila šta im nikako ne ide u prilog
Bojana Otović Pjanović, Foto: Zorana Jevtić

SMRT DANKE ILIĆ

U KOM SLUČAJU SE POTRAGA ZA TELOM DANKE MOŽE OBUSTAVITI? Otović Pjanović objasnila šta im nikako ne ide u prilog

Pet dana je prošlo od kada je Srbiju pogodila vest da je Danka Ilić (2) ubijena u Banjskom polju

Objavljeno:

"Želim da verujem da ćemo naći telo. Kada budemo imati okolnosti da je besmisleno tražiti telo, obustaviće se potraga", izjavila je major policije Bojana Otović Pjanović govoreći o potrazi za telom ubijene Danke Ilić.

Pet dana je prošlo od kada je Srbiju pogodila vest da je Danka Ilić (2) ubijena u Banjskom polju, a njeno telo i dalje nije pronađeno. Iznenadna smrt brata ubice devojčice, D. D, koji je priznao da je pomogao bratu da se reši tela, mogla bi da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu u potrazi za telom Danke.

"Ne mogu da izgovorim to što mislim da su uradili sa telom"

Iako su osumnjičeni u potpunosti priznali zločin koji su počinili, jedno je i dalje misterija - gde i kako je skriveno telo Danke. Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gde bi moglo da bude telo ubijene devojčice, a majorka policije Bojana Otović Pjanović ističe da ima više verzija zbog čega osumnjičeni ne žele da otkriju lokaciju tela.

- Može biti da su saznali, raspitali šta nosi to telo, strah od svega toga i da zaista u ovom trenutku ne znaju, da su više puta premeštali. A može biti i da su uradili još nešto monstruoznije sa telom deteta. Kao majci i čoveku mi je teško da kažem to što mislim da su uradili. Ne mogu da izgovorim to što mislim da su učinili - izjavila je gostujući u "Jasno. Kao dan!" na "Blic" televiziji Bojana Otović Pjanović.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

"Želim da verujem da ćemo naći telo..."

Majorka policije ističe da želi zbog porodice ubijene Danke Ilić da se telo što pre pronađe, kako bi roditelji mogli da sahrane svoje dete.

- Ne ide u prilog što prolazi dan za danom, ali najveća želja mi je da roditelji pronađu svoj mir - kaže major policije.

Istakla je i da osumnjičeni mogu da odgovaraju za teško ubistvo iako nema tela, kao i da je prikupljeno dovoljno materijalnih dokaza.

Bojana Otović Pjanović
Bojana Otović Pjanovićfoto: Printscreen/TV Pink

Kada se obustavlja potraga

Otkrila je i u kom momentu će se potraga može biti obustavljena.

- Želim da verujem da ćemo naći telo. Kada budemo imati okolnosti da je besmisleno tražiti telo, svakim danom potrage i što duže traje, sve manje informacija iz tela možemo dobiti, zbog samog procesa - rekla je Otović Pjanović gostujući u emisiji "Jasno. Kao dan!" na "Blic" televiziji i dodala:

- Ovo je zaista, nije normalno, prirodno... Ja nemam reči za njihov postupak, svirepo je blaga reč - rekla je.

S. J. i D. D, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor. D.je pred tužiocem priznao zločin, dok se J. branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Bonus video:

02:46

UBISTVO DANKE ILIĆ OTVORILO STARO PITANJE - DO KADA NE BISMO SMELI DA SE ODVAJAMO OD DECE? Roditelji često prave ove greške

(Espreso / Blic / Marija Lekić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.