"SVE SAM IM DAO, POMOGAO KAO LJUDIMA..." Gradonačelnik Bora otkrio šta mu je rekao direktor JKP "Vodovod"
Aleksandar Milikić, Foto: Filip Plavčić

POTRESNO

"SVE SAM IM DAO, POMOGAO KAO LJUDIMA..." Gradonačelnik Bora otkrio šta mu je rekao direktor JKP "Vodovod"

Goran Pavić, direktor "Vodovoda" podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju iz, kako je naveo, moralnih razloga

Objavljeno:

S. J. (50) i D. D. (50) iz okoline Bora, radnici JKP "Vodovod" u ovom gradu, osumnjičeni su usmrtili devojčicu Danku Ilić (2), a potom njeno telo pokušali da sakriju, uprkos tome što su mislili da su skrojili savršen plan, nisu uzeli u obzir da su i zločin i skrivanje tela izvršili službenim vozilom JKP "Vodovod", koje ima ugrađen GPS.

Goran Pavić, direktor "Vodovoda" podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju iz, kako je naveo, moralnih razloga.

Nakon što je direktor JKP „Vodovod“ podneo ostavku na ovu funkciju, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić navodi da se čuo sa njim.

„Direktor je podneo ostavku iz moralnog razlog, jer ne može sve ovo da podnese. Od kada se saznalo ko stoji iza ovog gnusnog čina on je van sebe, pod stalnom terapijom je, ne izlazi iz kuće. Veliki je teret na njemu. Danas smo se čuli, kaže čovek: „Sve sam im dao, i pomogao kao ljudima, i mi kao grad i ne mogu da verujem da su to učinili ljudi koji su zaposleni kod mene“, prepričava gradonačelnik.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Milikić navodi i da ga celokupna situacija boli kao čoveka, ali i kao gradonačelnika.

„Ne znam šta da vam kažem, mene sve ovo boli kao čoveka. Otac sam četvoro dece, najmlađi sin mi ima isto koliko i Danka. Rasplakaću se, ovo je jače od mene. Sedam godina radim ovaj posao, i bilo je raznih problema i izaziova, ali ovo je najveći izazov u mom životu generalno. Ja sam prvi bio na terenu dok ministartvo nije preuzelo istragu. Ovo je bolesno, monstrumski šta je urađeno. Sve zavisi od tih monstruma, veliki je to teren i selo Luka i Zlot… Nadam se da ćemo je naći“, navodi gradonačelnik.

On je najavio i trodnevni dan žalosti, kako je naveo, kada za to dođe vreme, odnosno tek nakon što nadležne institucije proglase smrt deteta.

Bonus video:

02:33

ADVOKAT ALEKSANDAR RADIVOJEVIĆ ZA KURIR: Nije svako lišavanje života ubistvo, obdukcija ključna za utvrđivanje uzroka smrti

(Espreso / Nova / Aleksa Momčilović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.