POLICIJA NA MUKAMA ZBOG OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MALE DANKE: Evo šta rade
Banjsko Polje, Foto: Nemanja Nikolić

UBISVO DANKE ILIĆ

POLICIJA NA MUKAMA ZBOG OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MALE DANKE: Evo šta rade

Na licu mesta su vozila mehanizacije, policajci, vatrogasna služba

Objavljeno: 13:35h

Potraga za telom devojčice Danke Ilić i dalje traje. Desna strana puta o kom je govorio i ministar Bratislav Gašić, a koji vodi od Banjskog Polja ka Boru, mesto je najintenzivnije potrage.

Na licu mesta su vozila mehanizacije, policajci, vatrogasna služba. Policija kontroliše saobraćaj i ne dozvoljava se prilaz mestima na kojima traje potraga. Tu su i policajci sa psima i vatrogasci spasioci i ceo teren pretražuju već nekoliko puta.

U Birou MUP-a Srbije za saradnju sa medijima rekli su da se potraga radi na centralnoj lokaciji kod deponije na koju ih je ranije doveo jedan od uhapšenih, ali kažu da ne mogu da se oslone na njihove izjave.

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

„U istrazi su toliko toga priznali, ali ne i lokaciju na kojoj je telo. Preciznije, rekli su više lokacija“.

Istrage se, kako je rečeno u MUP, rade na osnovu operativnih informacija iz istrage, ali i na osnovu različitih iskaza uhapšenih koji se stalno menjaju.

I juče se intenzivno pretraživalo kod deponije, ali i u selima iz kojih su uhapšeni. Pretraženo je imanje, ali za sada ništa nije pronađeno.

Istovremeno, i dalje traje spontano okupljanje građana u Boru. Sve ih je više na platou ispred Doma kulture. Od trenutka kada su saopšteni detalji iz istrage, meštani se pitaju kako se sve to dogodilo i kako je sve krenulo od neke vrste događaja u saobraćaju a došlo je do takve situacije koja je sada okarakterisana kao teško ubistvo.

Bonus video:

02:06

Ovo je komšija koji je poslednji video Danku

(Espreso / N1 / Gordana Bjeletić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.