EVO U KAKVOM JE STANJU POMAHNITALI UBICA IZ NOVOG SADA: Ženu ubio BRUSILICOM, pa pokušao da izvrši samoubistvo
Novi Sad, Foto: Kurir.rs/A.D.

STRAŠNO

EVO U KAKVOM JE STANJU POMAHNITALI UBICA IZ NOVOG SADA: Ženu ubio BRUSILICOM, pa pokušao da izvrši samoubistvo

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine juče je primljen pacijent Nikola T. (55) sa lakšim kontuzionim povredama i znacima hipotermije

Objavljeno:

Nikola T. (55) koji je ženu usmrtio bušilicom, a potom pokušao da izvrši smaoubistvo skokom sa Temerinskog mosta u kanal DTD, trenutno se nalazi na odeljenju urgentne hirurgije Kliničkog centra Vojvodine zbog hipotermije i praćenja njegovog zdravstvenog stanja.

Kako se saznaje, u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine juče je primljen pacijent Nikola T. (55) sa lakšim kontuzionim povredama i znacima hipotermije.

- Nakon kliničkog pregleda, laboratorijske i radiološke dijagnostike, pacijent hemodinamski stabilan se prima na odeljenje urgentne hirurgije KCV zbog hipotermije i praćenja zdravstvenog stanja - kaže za "Blic" Siniša Knežević, portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Ćerka pronašla telo majke

Kuća strava, Novi Sad
foto: Kurir.rs/A.D.

Podsetimo, Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i betonskim blokom, skokom sa Temerinskog mosta.

Ćerka koja je pronašla telo nesrećno ubijene Gordane T. (52) bila je jako besna, sve se orilo ulicom, jedva su je smirili, vrištala je da njen otac nije ni hteo da se ubije.

Gordana T. ubijena je bušilicom, naime, Nikola T. je ženi probušio glavu. A u kući u kojoj je pronađeno telo, policija je zatekla mnogo krvi.

Kako se nezvanično saznaje, telo nesrećne žene, pronašla je upravo jedna od ćerki.

Kako smo ranije pisali, u Novom Sadu je došlo do velike tragedije, kada je Nikola T. (55) u naselju Klisa u Novom Sadu, bušilicom probušio Gordani T. (52) glavu.

Oglasilo se i tužilaštvo

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se povodom svirepog ubistva Gordane T. (52).

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu izvršilo uviđaj na licu mesta, te je između ostalog, izdat i nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde je naloženo vršenje obdukcije, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Sa lica mesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog dela, a koji će biti predmet forenzičke obrade i veštačenja.

- Tužilaštvo je delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 1 Krivičnog zakonika, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora - saopšteno je iz VJT.

Kako dodaju, zbog postojanja sumnje da je izvršio navedeno krivično delo, Nikola T. iz Novog Sada, suprug pokojne, biće saslušan u svojstvu osumnjičenog, kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, gde je pokušao da izvrši suicid utopljenjem.

Bonus video: Ubistvo u Novom Sadu

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.