"U ŠOKU SAM, DA ONAKO STALOŽEN ČOVEK NAPRAVI OVO": Prijatelji čoveka koji je ubio ženu u Novom Sadu nemi
Policija, Foto: Damir Dervišagić

SRBIJA NA NOGAMA

"U ŠOKU SAM, DA ONAKO STALOŽEN ČOVEK NAPRAVI OVO": Prijatelji čoveka koji je ubio ženu u Novom Sadu nemi

N. T. je nakon što je na svirep način ubio suprugu u Novom Sadu, pokušao da se ubije tako što se vezao lancima i za betonsku ploču nakon čega je skočio u kanal DTD

Objavljeno:

Poznanik porodice u kojoj se večeras dogodila strašna tragedija kada je N.T. ubio suprugu, nakon čega je vezan lancima skočio sa mosta, kaže da je šokiran, da je onako staložen čovek kao što je on, mogao to da uradi.

- Zbog prirode mog posla često sam ih viđao, nekoliko puta smo uz kaficu sedeli na tremu njihove kuće, znam da su imali bazen za ribice koje prodaju i da je imao deo gde su držali tu opremu. Kuća je bila "pod konac", čista i moderna. U šoku sam, da onako staložen čovek napravi ovo - kaže on.

Bračni par je radio na "Najlon pijaci" koja se nalazi nedaleko od njihove kuće i prodavali su ribice i opremu za akvarijume. Navodno su imali i poslovni prostor koji su izdavali.

- Imaju ćerke stare 19 i 24 godine, to su dobre i vaspitane devojčice, srce mi se cepa zbog njih - dodao je on.

1 / 5 Foto: Kurir.rs/A.D.

Podsetimo, N. T. je nakon što je na svirep način ubio suprugu u Novom Sadu, pokušao da se ubije tako što se vezao lancima i za betonsku ploču nakon čega je skočio u kanal DTD.

Lekari hitne pomoći i policija uspeli su da ga spasu, on je izvučen bez povreda, ali je bio u stanju hipotermije.

Dok on kaže da se radilo o skladnoj porodici, drugi komšija je rekao da je bilo povremenih svađa, ali kao i u svakom braku, te da nasilja sigurno nije bilo, da oni znaju.

Bonus video:

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.