UZNEMIRUJUĆI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA NOVI SAD: Mladi par skočio pravo u SMRT, tela pronađena u zgradi
Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

da se naježiš!

UZNEMIRUJUĆI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA NOVI SAD: Mladi par skočio pravo u SMRT, tela pronađena u zgradi

Novi detalji strašne tragedije u Novom Sadu, mladi par skočio sa solitera, pali u unutrašnju stranu zgrade

Objavljeno:

Novosađane, a posebno žitelje naselja Liman dva u tom gradu, potresla je tragedija u petak uveče, oko 22 časa, kada je dvoje mladih ljudi, skočilo u smrt sa vrha solitera na Bulevaru cara Lazara.

Dve urgentne ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mesta su jedino mogle da konstatuju smrt dve mlade osobe, kod kojih nisu bila lična dokumenta pa je njihov identitet naknadno utvrđen.

Navodno, reč je o samoubistvu mladog bračnog para iz Novog Sada, dvadesetpetogodišnjeg muškarca i dve godine mlađe, njegove supruge. Oni su skočili sa krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“. Stanari solitera potvrdili su da nastradali supružnici nisu tu živeli.

- Čula se neka galama i lift nekih pola sata nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešavala, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, video je tela mladića i devojke i kad se pribrao nakon šoka pozvao je policiju - kaže jedan od stanara višespratnice za Kurir i dodaje:

- Svi smo se skupili. Prizor je bio jeziv, ležali su onako jedno do drugog u lokvi krvi... Policija je obezbedila deo dvorišta gde su pali. Oni najverovatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali da razbiju ceo deo staklenih vrata kako bi izašli na krov, jer stanari imaju ključ. Naša zgrada ima 16 spratova, ali je jedan stanar od vešeraja na 17 spratu napravio stan tako da tu se nalazi i taj krov.

Bonus video:

00:34

Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

(Espreso/Novosti/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.