"LEŽALI SU JEDAN DO DRUGOG U LOKVI KRVI": Stanari zgrade gde su pronađena DVA TELA svedočili UŽASNOM PRIZORU
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

targedija u novom sadu

"LEŽALI SU JEDAN DO DRUGOG U LOKVI KRVI": Stanari zgrade gde su pronađena DVA TELA svedočili UŽASNOM PRIZORU

Sumnja se da su se dve mlade osobe oko 22 sata popele na vrh solitera i zajedno skočile u smrt, a stanari zgrada kažu za Kurir da su svi jako potreseni

Objavljeno:

Mladić i devojka, koji još uvek nisu identifikovani, skočili su zajedno sinoć sa solitera, tačnije sa 17 sprata zgrade u Novom Sadu, a prema rečima stanara ove višespratnice oni nisu njihove komšije.

Sumnja se da su se dve mlade osobe oko 22 sata popele na vrh solitera i zajedno skočile u smrt, a stanari zgrada kažu za Kurir da su svi jako potreseni.

- Čula se neka galama i lift nekih pola sata nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešavala, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, video je tela mladića i devojke i kad se pribrao nakon šoka pozvao je policiju - kaže jedan od stanara višespratnice za Kurir i dodaje:

- Svi smo se skupili. Prizor je bio jeziv, ležali su onako jedno do drugog u lokvi krvi... Policija je obezbedila deo dvorišta gde su pali. Oni najverovatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali da razbiju ceo deo staklenih vrata kako bi izašli na krov, jer stanari imaju ključ. Naša zgrada ima 16 spratova, ali je jedan stanar od vešeraja na 17 spratu napravio stan tako da tu se nalazi i taj krov.

Kako su potom naveli, neke komšije policija je već ispitivala o tragediji, a neki će tek davati izjave. Video-nadzor nema na zgradi, kako tvrde stanari, ali susedne zgrade imaju, pa nije isključeno da će one pomoći inspektorima u daljoj istrazi.

Tela mladića i devojke poslati su na Institut za sudsku medicinu, gde će se obaviti obdukcija, a kako saznajemo, na telima nema tragova nasilja koji bi ukazali da se u ovom slučaju radi o zločinu.

Bonus video:

00:37

Tragedija u Kraljevu: Zid potpuno probijen, nastradali mladić imao samo 21 godinu

(Espreso / Kurir / Branka Travica / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.