UHVATILI SE ZA RUKE I ZAJEDNO SKOČILI SA SOLITERA? Novi detalji smrti dve mlade osobe u Novom Sadu
Policija, Foto: Petar Aleksić

strašna tragedija

UHVATILI SE ZA RUKE I ZAJEDNO SKOČILI SA SOLITERA? Novi detalji smrti dve mlade osobe u Novom Sadu

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihove dve urgentne ekipe intervenisale su po prvom prioritetu u 22 časa i konstatovali smrt dve mlađe osobe

Objavljeno:

Dva beživotna tela pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu.

Nezvanično, dve osobe su zajedno skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubistvo. Obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti.

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihove dve urgentne ekipe intervenisale su po prvom prioritetu u 22 časa. Nažalost, konstatovana je smrt kod dve mlađe osobe, muškog i ženskog pola. Identiteti nisu poznati.

- Mladić i devojka skočili su sa krova solitera kod kružnog toka na Bulevaru Cara Lazara. Nakon što su ušli u soliter, razbivši svetlarnik da dođu do krova na 17. sprat, sa istog su i skočili. Čuo se jedan tresak. Skočili su sa ravnog krova na mesto oko kog je zid visine 1.5-1.6m. Nikom od stanara zgrade nisu poznati. Njihov identitet je nepoznat, budući da kod sebe nisu imali dokumenata. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu uradilo je uviđaj i trenutno se bavi istragom ovog slučaja - navodi izvor "Republike".

Bonus video:

02:14

PROBUDILA SE ZA POSAO, ALI NIJE ZABELEŽEN ULAZAK U BUS! Najnovije informacije o smrti Saške Jovanović: Sumnja se na samoubistvo?

(Espreso / Republika / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.