KRIMI SUPRUŽNICI IZ ZEMUNA UCENJIVALI FUDBALSKOG TRENERA
Foto: Dado Đilas

STRAŠNO

KRIMI SUPRUŽNICI IZ ZEMUNA UCENJIVALI FUDBALSKOG TRENERA

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenima odredi pritvor

Objavljeno: 11:54h

Supružnici J.N. (30) i J.T. (27) iz Zemuna saslušani su u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili delo iznuda.

"U prethodnom periodu oštećenom L.L. (28) i njegovoj supruzi L.Z. (28) upućivali su pretnje i oštećenog ucenjivali da će kompromitujući snimak na kom se on nalazi, poslati članovima njegove porodice, poslovnim saradnicima i roditeljima dece čiji je trener u fudbalskoj školi "Zmaj" u Zemunu.

Na ovaj način osumnjičeni su od oštećenog iznudili neutvrđeni novčani iznos, nov mobilni telefon koji je oštećeni predao osumnjičenoj odmah pošto je, na njihov nagovor, zaključio ugovor sa MTS-om, predaju kartice tekućeg računa sa kog su podigli gotov novac u iznosu od 45.000 dinara, a zatim su mu ponovo upućivali pretnje i ucene da će pored kompromitujućeg snimka na kom se on nalazi objaviti i kompromitujući snimak njegove sestre, te su zahtevali da im preda novac u iznosu od 200.000 dinara kako to ne bi učinili", rekli su iz Trećeg OJT.

Osumnjičeni je saslušan i zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija s obzirom da je prilikom pretresa stana u Zemunu, u kom osumnjičeni stanuju, pronađena jedna ručna bomba.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenima odredi pritvor, te je pritvor u trajanju od 30 dana određen u odnosu na osumnjičenog s obzirom da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponovo učiniti krivično delo, dok je u odnosu na osumnjičenu doneo rešenje kojim joj se zabranjuje prilaženje, sastajanje i komunikacije sa određenim licima.

Oni su uhapšeni i saslušani nakon proaktivne istrage koju je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sprovelo u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Direkcijom policije Policijskom upravom za grad Beograd Drugim odeljenjem Uprave kriminalističke policije.

Bonus video: DOBIĆETE ŽITO AKO SE OKRENETE PROTIV AMERIKE! Miletić: Jasno je da je to ucena, agresivno ponašanje Rusije ukazuje na problem!

04:19

DOBIĆETE ŽITO AKO SE OKRENETE PROTIV AMERIKE! Miletić: Jasno je da je to ucena, agresivno ponašanje Rusije ukazuje na problem!

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.