AVGANISTANAC KRIJUMČARIO MIGRANTE, PA UPAO U POLICIJSKU ZASEDU: Akcija hapšenja kod Preševa
ilustracija policija, Foto: MUP SRBIJE

Hapšenje

AVGANISTANAC KRIJUMČARIO MIGRANTE, PA UPAO U POLICIJSKU ZASEDU: Akcija hapšenja kod Preševa

Policija je uhapsila A.A. (30) iz Avganistana koji je uveo grupu od 11 iregularnih migranata iz Severne Makedonije u Srbiju.

Objavljeno: 15:21h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu, u saradnji sa Regionalnim centrom granične policije prema Makedoniji, uhapsili su A. A. (30), državljanina Avganistana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Patrola granične policije na području Preševa zaustavila je grupu od 11 iregularnih migranata među kojima je bio i A. A., koji se sumnjiči da je organizovao njihovo krijumčarenje, uz novčanu nadoknadu, saopšteno je iz Policijske uprave Vranje.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.Sudija Višeg suda u Vranju, nakon saslušanja, odredio mu je pritvor do 30 dana.

Bonus video:

02:26

OVO SU JEDINI FAKTORI KOJI MOGU NARUŠITI PRAZNIČNO VESELJE! Iz MUP-a UPOZORAVAJU da se STROGO OBRATI PAŽNJA: TO nam je IMPERATIV

(Espreso/Nova/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.