CECA JOJ PEVALA PRATEĆE, HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: O poslednjoj MIS JUGOSLAVIJE i danas BRUJE, evo šta se DESILO
Dajana Slavica Tripunović, Foto: Prinstcreen/Instagram/estradnimuzickivremeplov

MALO KO ZNA

CECA JOJ PEVALA PRATEĆE, HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: O poslednjoj MIS JUGOSLAVIJE i danas BRUJE, evo šta se DESILO

Malo ko zna šta joj se sve dešavalo u životu

Objavljeno: 12:56h

Zanosna plavuša Slavica Tripunović je 1993. godine postala mis Jugoslavije i bila je poslednja lepotica koja je nosila tu titulu.

Nakon toga lansirala je i pevačku karijeru pod umetničkim imenom Dajana, gde je imala dosta uspeha, ali je i dan danas najviše pamte po tituli misice.

Do 2006. godine izdala čak šest studijskih albuma, pre nego što se povukla sa scene.

Poslednja Mis Jugoslavije
Poslednja Mis Jugoslavijefoto: Facebook printscreen/Dajana Dajana

Pevačica je imala probleme 2009. godine kada joj je dijagnostifikovan rak grlića materice, ali je na svu sreću rano otkriven te je uspela sve da sredi.

Dajana se oprobala u rijalitiju, pa je tako 2009. bila učesnica "Farme".

Dajana ima sina Aleksu, a udala se 2013. godine za biznismena Davida iz Kanade kog nismo imali prilike da vidimo nikada u javnosti sa njom. Kako su mediji pisali, pevačica i misica je od njega dobila stan u Beogradu gde živi sa sinom.

1 / 5 Foto: Facebook printscreen/Dajana Dajana

Pevačica je živela u ilegali, a onda se desio veliki skandal o kom je brujao Balkan. Slavica je uhapšena zbog prostitucije.

Podsetimo, Slavica Dajana Tripunović (52), uhapšena je nedavno u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije.

Skandal zbog prostitucije
Skandal zbog prostitucijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna - rekao je, podsetimo, izvor "Kurira".

Pojavila se i jedna zanimljiva činjenica.

Ceca je u pesmi "Vazduh koji dišem" pevala prateće vokale Slavici, a pošto joj se tekst dopao, njena drugarica ali i koleginica, rešila je da Ceci 1994. godine pokloni pesmu koja je postala evergrin.

Ceci je 1994. godine pokloni pesmu koja je postala evergrin
Ceci je 1994. godine pokloni pesmu koja je postala evergrinfoto: Antonio Ahel/ATAImages

-Ceca je slušala moj album i veoma joj se dopala ta pesma. Ona nažalost u mom izvođenju nije prošla, već se izdvojila pesma "Bobane, Bobane". Verovala sam da će u njenom izvođenju tako kvalitetna pesma zaživeti i od srca sam joj poklonila. Ispostavilo se da smo i Ceca i ja bile u pravu. Ne postoji klub u kom se ta pesma ne peva - rekla je Dajana svojevremeno za medije.

Družila se sa Cecom
Družila se sa Cecomfoto: Prinstcreen/Instagram/estradnimuzickivremeplov

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:06

DAJANA I ŽIKA NA ISTOM MESTU U ISTO VREME: Bivši supružnici čak su se i slikali zajedno, sad je svima jasno kako se SLAŽU (VIDEO)

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.