DVONEDELJNOJ BEBI PUCALI SU U TELO I ODSEKLI GLAVU! Ovo je samo jedan od zločina "slobodnog čoveka" Ramuša Haradinaja!
Foto: Beta

nema pravde za srbe

DVONEDELJNOJ BEBI PUCALI SU U TELO I ODSEKLI GLAVU! Ovo je samo jedan od zločina "slobodnog čoveka" Ramuša Haradinaja!

Današnja presuda pokrenula je sećanja na monstruzne zločine koje je počinio sadašnji lider Alijanse za budućnost Kosova.
Objavljeno:

Ramuš Haradinaj kao slobodan čovek vratiće se na Kosovo. Sud u Francuskoj odbio je zahtev za njegovo izručenje, a ta presuda pokrenula je sećanja na monstruzne zločine koje je počinio sadašnji lider Alijanse za budućnost Kosova ili njegove jedinice.

Dvonedeljnoj bebi pucali su u telo i odsekli glavu. Ovo je jedno

od najmonstruoznijih zločina za koje će bivši komandant OVK Ramuš Haradinaj trebalo da odgovara.

- Sredinom juna 1999. u Đakovici oštećeni K. A. krio se sa svojom porodicom u kući kad je upala naoružana grupa u uniformama sa oznakama OVK. Optužili su ga za saradnju sa srpskom policijom.

Jedan od pripadnika OVK ga je upitao: „Šta ima za ručak?“, na šta mu je otac odgovorio: „Ima prazan pasulj.“ Drugi pripadnik OVK ga je zatim upitao: „Nema ni govedine ni ovčetine?“, a otac mu je odgovorio: „Nema mesa.“ Onda je izvukao pištolj iz pojasa i ispalio dva hica u dvonedeljnu bebu u kolevci, potom prišao, izvukao nož i odsekao joj glavu i njenom ocu rekao: „Eto, sada imaš meso za pasulj“ - prepričao je ranije direktor kancelarije za KiM Marko Đurić.

foto: Fonet

Prva likvidacija potencijalnog svedoka iz redova bivše OVK dogodila 23. juna 1999. godine, kada je u Dečanima nestao Suad Koraj, glavni operater satelitskih veza OVK za vreme rata na Kosovu.

Ugljenisano telo prvog potencijalnog svedoka iz redova bivše OVK Suada Ksoraja pronađeno je u šumi blizu Dečana.

Pokraj njegovog leša pronađena je poruka "Ubili ga Srbi".

Porodica Suada Ksoraja prijavila je Kforu i Unmiku nestanak, nakon čega je utvrđeno da je njegova smrt bila nasilna.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.