DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ JE NASTRADAO TINEJDŽER: Maloletnik koji je kolima ubio EMIRA hvalio se DIVLJANJEM na putu
Emir R., Foto: Facebook

tuga

DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ JE NASTRADAO TINEJDŽER: Maloletnik koji je kolima ubio EMIRA hvalio se DIVLJANJEM na putu

Kadir B. je automobilom udario Emira R. i usmrtio ga

Objavljeno:

Emir R. (20) stradao je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u Novopazarskoj ulici u Sjenici, kada je izašao iz automobila kako bi snimio druga Kadira B. (17) koji je vozio bez dozvole prilikom čega je izgubio kontrolu nad vozilom i usmrtio ga!

Naime, Emir je izašao iz automobila kako bi snimio svog prijatelja Kadira B. (17), koji je želeo da velikom brzinom prođe pored njega, da bi napravili video snimak za društvene mreže.

Kadir je tada izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini, udario Emira , koji je ubrzo nakon nesreće izgubio bitku za život. Automobil se prevrnuo na krov i završio od puta nekih 100 metara.

Profil Kadira B. (17) na društvenim mrežama, preplavljen je brojnim video zapisima koji prikazuju nasilničku vožnju. Na jednom od snimaka vozi automobil preko 265 km/h.

Na društvenoj mreži Tik Tok, Kadir B. je objavljivao snimke iz luksuznih automobila gde uz pojačanu muziku snima brzinu kretanja automobila koja ide i preko 200 na sat.

Očigledno je da je Kadir B. ljubitelj brze i nasilničke vožnje, što je i rezultiralo ovakvom tragedijom.

"Bio je dobar i plemenit čovek"

Kako smo ranije pisali, ova nesreća potresla je stanovnike Sjenice, te su se u velikom broju opraštali od tragično nastradalog mladića.

Društvene mreže preplavile su poruke podrške porodici, izražavajući duboku tugu i žaljenje zbog gubitka.

"Ovo je težak trenutak za našu Sjenicu," napisao je jedan od sugrađana na Fejsbuku i dodao: "Emir je bio poznat kao dobar i plemenit čovek, njegov iznenadni odlazak ostavlja dubok ožiljak u našim srcima."

Kako se navodi, cela Sjenica stoji uz porodicu u ovim teškim trenucima, mole se molitve za rahmet duše Emira R. i za brzi oporavak K.B.

Mnogi sugrađani su se okupili kako bi dali snage porodici tragično nastradalog Emira u ovom tragičnom trenutku.

"Ne postoji reč koja može opisati bol koju osećamo," rekao je jedan od prisutnih.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Novopazarskoj ulici u Sjenici, poginuo je Emir R., dok je K.B. je teško povređen.

Nesreća se dogodila oko 23 sata na kružnom toku u blizini hotela Borovi, kada je došlo do prevrtanja vozila. Emir R. je poginuo, dok se lekari bore za život K.B.

Hitna pomoć je brzo reagovala ali uprkos njihovim naporima, nisu mogli da ga spasu.

Bonus video:

00:09

Teška nezgoda na autoputu Miloš Veliki kod Ljiga

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.