NAROD TRAŽI NACIONALNU PENZIJU ZA NASTAVNICU RANJENU U "RIBNIKARU": Prijateljica otkrila u kakvom je Tatjana stanju
Nastavnica Tatjana Stevanović, Foto: PETAR ALEKSIĆ, PRINTSCREEN/FACEBOOK, TAMARA TRAJKOVIĆ/ESPRESO

STRAŠNO

NAROD TRAŽI NACIONALNU PENZIJU ZA NASTAVNICU RANJENU U "RIBNIKARU": Prijateljica otkrila u kakvom je Tatjana stanju

Učenik je tog kobnog dana u Tatjanu pucao dok je držala čas

Objavljeno:

Kolege bivši i sadašnji učenici nastavnice Tatjane Stevanović koja je teško povređena na svom radnom mestu, 3. maja 2023, u OŠ "Vladislav Ribnikar" pokrenuli su inicijativu da ova hrabra žena dobije nacionalnu penziju.

Učenik je tog kobnog dana u Tatjanu pucao dok je držala čas. Ona se i posle više od šest meseci nalazi u bolnici i samo vikendom ide kući.

Kako se saznaje, nastavnica se oseća loše, čeka operaciju kuka i ugradnju veštačkog, piše Kurir.

- Bori se, a to je najvažnije. Okružena je prijateljima, porodicom i kolegama i uz veliku podršku bivših i sadašnjih učenika. Šake i karlica su teško povređene. Na terapijama je. Niko ne zna do kada, niti se daju ikakve prognoze - rekla nam je jedna njena bliska prijateljica.

Tatjana je teško povređena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" jedna od šestoro ranjenih i srećom preživelih u strašnom masakru na Vračaru, u kojem je ugašeno deset života.

Tatjana je u UKCS operisana nekoliko puta. Prvi dan po prijemu imala je operaciju stomaka, posle desne potkolenice i leve šake. Spasavali su joj život, pa je kuk koji se rasprsnuo od metka kojim je pogođena u stomak, ostavljen "da se rešava" kasnije, kada se ona stabilizuje.

Bonus video: PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

03:29

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.