NI POSLE 20 DANA NIJE DOŠAO KUĆI? Komšije progovorile o MARJANOVIĆU, evo šta bi moglo da se desi sa njegovim DOMOM!
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

ne ide mu se kući?

NI POSLE 20 DANA NIJE DOŠAO KUĆI? Komšije progovorile o MARJANOVIĆU, evo šta bi moglo da se desi sa njegovim DOMOM!

Marjanović je, podsetimo, početkom meseca izašao iz Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici nakon što je tamo proveo 14 meseci

Objavljeno:

Zoran Marjanović koji je nepravosnažno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine, prema rečima komšija, od kada je 3. oktobra napustio Centralni zatvor u Beogradu nije dolazio u porodični dom u beogradsko naselje Borča.

Pa da podsetimo, Marjanoviću je 3. oktobra ukinut pritvor odlukom Apelacionog suda u Beogradu, a od kako je na slobodi Zoran nije dolazio da poseti svoj porodični dom u kom je ranije živeo sa ubijenom pevačicom i ostalim članovima svoje porodice.

Marjanović je, podsetimo, početkom meseca izašao iz Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici nakon što je tamo proveo 14 meseci.

- Zorana nismo videli od kada je izašao iz zatvora, očekivali smo da će doći, ali od njega ni traga ni glasa. Od kada je izašao samo smo čuli da uživa sa svojom porodicom i nigde ne izlazi, čak ne znamo ni da li je kod brata Miloša ili je kod devojke Zorice - kažu komšije iz Borče za Kurir i dodaju:

- Zoranova devojka Zorica Mitrović, takođe nije dolazila od kad je pokupila svoje stvari i njegove stvari pre nekoliko meseci. Kuću obilazi jedino kuma Vera koja skoro svakodnevno dolazi da provetri, otvoei prozore i da nahrani pse. Međutim, psi su, evo, već neko vreme skoro prepušteni sami sebi, jer je kapija otvorena i oni se slobodno kreći u kraju, a predveče se vrate u dvorište.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: Zorana Jevtić

Inače, kako je Kurir ranije pisao, kuća Marjanovića u Borči je već nekoliko meseci prazna, a komšije su nam ispričale da su Marjanovići rešili da je prodaju i da traže 500.000 evra za nju. Takođe, ispričali su i da su im nadležni isključili struju zbog neplaćanja računa, a Zoranovi brat, snaja, devojka i sin iz prvog brata su se odselili još dok je Zoran bio u pritvoru.

Kako su nam ispričale komšije, oni bi voleli da Zoran Marjanović proda kući, ali i dalje misle da je cena previsoka.

- Niko od zainteresovanih kupaca nije dolazio skoro, mislim da je sve to zbog visoke cene. Nemaju struju, a i nije im sređena toliko kuća da bi je prodali za tih 500.000 evra koliko traže - kaže komšije i dodaje:

- Lokacija i pozicija kuće je na finom mestu, ali cena je precenjena. Moramo biti realni.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: Nenad Kostić

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća donelo je rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu. On je iz Centralnog zatvora izašao 3. oktobra.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Bonus video:

03:31

OVO JE JOŠ JEDAN UDARAC NA JELENINU PORODICU! Radulović prokomentarisao odluku Apelacionog suda o puštanju Zorana Marjanovića

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.