POZNATO STANJE TINEJDŽERA IZ VRŠCA KOGA JE DRUG IZ ODELJENJA PIŠTOLJEM UPUCAO U GLAVU! Zakazano i svedočenje
Bolnica / Ilustracija, Foto: RINA

još uvek se nalazi u urgentnom centru

POZNATO STANJE TINEJDŽERA IZ VRŠCA KOGA JE DRUG IZ ODELJENJA PIŠTOLJEM UPUCAO U GLAVU! Zakazano i svedočenje

Više javno tužilaštvo u Pančevu je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana

Objavljeno:

Dečak (16) iz Vršca koga je, 21. avgusta ove godine, u glavu upucao drug D.Ž. (18) oporavlja se u bolnici, a prema informacijama Telegrafa, on bi u prisustvu roditelja 18. septembra trebalo da svedoči u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Tog dana na okolnosti pod kojima se dogodio ovaj incident svedočiće još dvoje ljudi.

Podsećanja radi, Više javno tužilaštvo u Pančevu je, 23. avgusta ove godine, donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D.Ž. (18) iz Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Policija
Policijafoto: RINA

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 21.08.2023. godine oko 20.30 časova u Vršcu u ul. Ive Milutinovića, u kući zajedničkog prijatelja osumnjičenog i maloletnog oštećenog (16) iz Vršca, ispaljivanjem projektila iz vatrenog oružja naneo maloletnom oštećenom tešku telesnu povredu opasnu po život u predelu glave.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Istragom je utvrđeno da je, D.Ž. iz kuće policijskog službenika koji nije bio prisutan, iz njegovog neobezbeđenog službenog pištolja, ispalio hitac kojim je povredio šesnaestogodišnjeg mladića.

Povređeni šesnaestogodišnjak nalazi se u Urgentnom centru u Beogradu.

Bonus video:

02:12

POLICAJAC PRIJAVIO DA MU JE SIN UZEO PIŠTOLJ, MUNICIJU I LISICE Drama u Novom Sadu: Mladić pretio da će pucati u policiju

(Espreso / Telegarf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.