SASLUŠAN MLADIĆ KOJEG JE POZNATI BOKSER PRETUKAO NA SPLAVU! Preživeo tešku operaciju GLAVE, evo šta kaže o NAPADU
Bokser, Foto: Facebook/P.M.

poznato njegovo stanje

SASLUŠAN MLADIĆ KOJEG JE POZNATI BOKSER PRETUKAO NA SPLAVU! Preživeo tešku operaciju GLAVE, evo šta kaže o NAPADU

Uznemirujuči snimak napada na splavu koji su zabeležile sigurnosne kamere objavljen je na društvenim mrežama

Objavljeno:

M. V., kog je ispred jednog splava u Beogradu 1. jula, kako se sumnja, brutalno pretukao radnik obezbeđenja, inače poznati bokser Petar M., saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Rekao je da se zbog zadobijenih povreda ne seća šta se tačno dogodilo kobne noći, te da ima jake i česte glavobolje ali i druge zdravstvene probleme - navodi izvor "Blica".

Kako sagovornik Blica ističe oštećeni je preživeo jako tešku operaciju glave.

Podsetimo, poznati bokser Petar M. osumnjičen je da je brutalno pretukao M. V. ispred jednog beogradskog splava te mu tom prilikom naneo teške telesne povrede, dok je mladiću S. V. naneo lake telesne povrede. Snimak tuče snimile su sigurnosne kamere.

Kako se vidi na snimku koji je osvanuo na internetu, četvorica muškaraca stajala su na mostiću kada je osumnjičeni Petar otišao nekoliko koraka unapred nakon čega se trčećim korakom vratio do trojice muškaraca koji su tu stajali.

Tada je, kako se vidi na snimku, nakon razgovora sa jednim od muškaraca, udario ga u glavu. Muškarac je polu nokautiran ostao nagnut preko ograde od mostića. Za to vreme, Petar je nasrnuo na drugog muškarca. Treći je pokušao da ih razdvoji, međutim, kada se muškarac koji je prvi zadobio udarac osvestio i okrenuo da vidi šta se događa sa njegovim prijateljem, muškarac ga je pomerao unazad nakon čega se osumnjičeni Petar zaleteo na njega.

Pesnicama mladiće udarao u glavu

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40 časa ispred ulaza na splav na savskom keju, najpre radnik obezbeđenja M. K. ušao u raspravu sa M. V. i S.V, u koju se takođe radnik obezbeđenja Petar M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predelu glave i tela.

M. V. je pokušao da beži, ali je Petar M, kako se sumnja, nastavio da ga udara, usled čega je oštećeni pao, a Petar M. mu je zadao još jedan udarac u predelu glave pesnicom, nanevši mu time teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje.

Bokser koji je pretukao mladića na splavu
Bokser koji je pretukao mladića na splavufoto: Kurir / Privatna arhiva

Dok je M.V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S. V. pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu lake telesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mesta.

Bonus video:

00:09

Masovna tuča na beogradskom bazenu

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.