(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK KAKO JE BOKSER PRETUKAO GOSTE SPLAVA: Jednom polomio lobanju, NIJE ZA SVAKOG!
Objavljen snimak tuče ispred splava u Beogradu, Foto: Kurir / Privatna arhiva

JEZIVO

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK KAKO JE BOKSER PRETUKAO GOSTE SPLAVA: Jednom polomio lobanju, NIJE ZA SVAKOG!

Bokser je, kako smo pisali, na saslušanju odlučio da se brani ćutanjem

Objavljeno:

Brutalno prebijanje M. V. ispred jednog splava u Beogradu, kao i nanošenje lakih telesnih povreda S. V., za koje se sumnjiči poznati bokser Petar Mauković snimile su sigurnosne kamere sa objekata na čijem se ulazu pokušaj ubistva dogodio.

Na snimku, koji je Kurir objavio vidi se kako 1. jula posle ponoći, jedan radnik obezbeđenja ulazi u raspravu sa M. V. i S. V. a potom kako im prilazi uhapšeni Mauković i gotovo odmah počinje pesnicama da udara oštećene u glavu i telo.

- M. V. je potom pokušao da pobegne, ali se vidi kako bokser trči za njim, nastavlja da ga udara i praktično trči od jednog do drugog udarajući ih pesnicama - objašnjava sagovornik Kurira. Podsetimo, u saopštenju Višeg javnog tužilaštva navodi se i da se sumnja da je osumnjičeni nastavo da udara oštećenog M. V. i kada je pao i da mu je polomio temenu kost. Teško povređeni mladić, kako se navodi, ima krvarenje između mozga i lobanje.

00:54

Bokser pretukao goste na splavu u Beogradu

- Dok je M.V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predelu glave i tela, nanevši mu lake telesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mesta - dodaje se u saopštenju tužilaštva.

Bokser je, kako smo pisali, na saslušanju odlučio da se brani ćutanjem, odnosno da ne iznosi odbranu, posle čega mu je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Podsetimo, Mauković je inače sin javne tužiteljke Ljiljane Mauković, koja je zaposlena u Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Iz Višeg tužilaštva nisu želeli da komentarišu ova saznanja Kurira, navodeći da će uhapšeni biti tretiran u skladu sa zakonom, kao i svaki drugi okrivljeni.

Inače, tužiteljka je javnosti postala poznata pošto je prošle godine optužila saradnicu sa kojom je delila kancelariju da joj je iz novčanika ukrala nekoliko hiljada dinara, ali su se te optužbe ispostavile kao neistinite pošto je tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu.

Bonus video: Tuča sa dostavljačem nasred ulice u Novom Beogradu

00:32

Tuča sa dostavljačem nasred ulice u Novom Beogradu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.