NAJVEĆI MONSTRUMI KOJE SRBIJA PAMTI: Ovo su najjezivije ubice dece za koje Srbija zna! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva, Fejsbuk, Kurir

STRAVIČNO!

NAJVEĆI MONSTRUMI KOJE SRBIJA PAMTI: Ovo su najjezivije ubice dece za koje Srbija zna! (FOTO)

Ovi stravični zločini su potresli Srbiju, a mnogi ljudi ni do danas nisu zaboravili detelje ubistava koji lede krv u žilama.....
Objavljeno:

4. Darko Kostić

Kostić je Ivanu ubio u napuštenoj kući na Petlovom brdu, a njeno telo je i pronađeno u dvorištu te kuće, gde je policija došla po prijavi druge Beograđanke, Kristine Kovačević (23), koju je Kostić u toj kući više puta silovao.

foto: Privatna arhiva

Tokom uviđaja, policija je pregledala čitav plac oko kuće, da bi naposletku u većoj bari, prekrivenoj smećem, otkrila telo nesrećne devojčice za kojom se dva meseca bezuspešno tragalo.

foto: Dado Đilas

Na licu mesta, ali i na Ivaninom telu, ubrzo su pronađeni DNK tragovi koji su dokazali da je Kostić počinio gnusni zločin.

Sad je i konačno: Ubici Tijane Jurić potvrđeno 40 godina!

5. Mladen Ogulinac

Zločin kakav se ne pamti zavio je u crno porodicu Jovanović iz Starih Ledinaca, a žitelje tog pitomog fruškogorskog sela ogorčio i ostavio bez reči.

Meštanin Mladen Ogulinac, 52-godišnji radnik u pekari „Merkatora“ u Novom Sadu je, kako su pokazali dosadašnji rezultati istrage, u svojoj kući u Ulici Salvovača 15, najpre najverovatnije silovao, a potom i ugušio osmogodišnju Mariju Jovanović koja je živela u komšiluku, u kući udaljenoj od njegove jedva 200 metara!

Begunca je uočio jedan pripadnik Žandarmerije. Ogulinac je tada počeo da beži, a žandarm ga je stigao i savladao. Kada je video da osumnjičeni nije naoružan, stavio mu je lisice i priveo ga.

NAPADAČ NA TEODORU PUCAO IZ TETEJCA: Novi detalji u istrazi ubistva devojke iz Novog Sada! (FOTO)

6. Čedomir Đurić

Penzioner Čedomir Đurić (66) iz Salaša ubio je u nastupu ljubomore Draganu Ćirić (18) iz istog mesta, učenicu četvrtog razreda Ekonomske škole u Zaječaru.

Obdukcija je pokazala da je tukao i davio devojku, a onda joj sipao u usta sonu kiselinu.

- Đurić je devojku ubio u svojim kolima. Nakon ubistva, telo je bacio u jezero Bogovičke reke u ataru sela Glogovica. Njih dvoje su se znali odranije, a Đurić je izjavio da su imali ugovor o doživotnom izdržavanju kojim bi Dragana sve nasledila, rekli su tada iz policije.

7. Mališa Jevtović

foto: Privatna arhiva

Ovo je bio jedan od najmonstruoznijih zločina koji je potresao Srbiju.

Naime, trogodišnja Kaja je životom platila iživljavanje Mališe Jevtovića, pod okriljem njene majke. Monstrumi su je odveli u šumu na Zvezdari. Majka je ostala kod obližnje česme, pušila cigarete, a Mališa je devojčicu doveo do jedne napuštene građevine, gde ju je tukao po glavi, telu i silovao. Kaju je vratio u prljavoj odeći. Povraćala je. Majka umesto da je odvede kod lekara, htela je sa svojim ljubavnikom da prikrije zločin. Otišli su kući i jeli, dok je devojčica umirala u bolovima.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.