Adidas, Najk i Puma! Švercovali kopije čarapa, trenerki i patika u poštanskim pošiljkama! (FOTO)(VIDEO)
Foto: CARINA INFO

pazite šta kupujete!

Adidas, Najk i Puma! Švercovali kopije čarapa, trenerki i patika u poštanskim pošiljkama! (FOTO)(VIDEO)

Isti scenario se dogodio i u slučaju tovara otkrivenih u dva kombija Pošte, od čega je jedan zaustavljen kod mesta Progorelica, a drugi kod mesta Čibukovac
Objavljeno: 19:58h

Prvo je kod mesta Čibukovac u poštanskom kombiju, kraljevačkih registarskih oznaka, otkriveno 16 paketa punih trenerki i patika za koje se sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine. Naime, u tovaru se našlo preko 400 trenerki i oko 50 pari patika krivotvorenih marki među kojima su najzastupljenije bile marke „Adidas“, „Lacoste“ i „Nike“.

foto: CARINA INFO

Samo 20-ak minuta kasnije, kod mesta Progorelica, zaustavljen je još jedan poštanski kombi u kome je takođe otkrivena veća količina falsifikovane robe. Zbog sumnje da se radi o robi trgovačkog karaktera koja pritom povređuje pravo intelektualne svojine zadržano je 6 paketa robe.

foto: CARINA INFO

U ovom tovaru najbrojnije su bile sportske čarape, gotovo 3000 pari čarapa marki „Adidas“, „Nike“, „Puma“, „Hummel“ i „Tommy Hilfiger“, ali i 360 trenerki marke „Nike“, kao i manja količina farmerki, šortseva i majica.

foto: CARINA INFO

Video:

Falsifikati u poštanskim pošiljkama

Carinski službenici su 20. marta 2017. godine tokom tzv. „dubinskih kontrola“ otkrili nekoliko tovara krivotvorene robe u čak tri vozila koja prevoze poštanske pošiljke.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.