NAJBIZARNIJI DETALJI ZLOSTAVLJANJA KOD SOPOTA: Otac koji je tukao ćerku iskopao RAKU za bivšu ženu! (FOTO)
Nasilnik iz Sopota, Foto: Nenad Kostić, Printscreen Facebook

HOROR

NAJBIZARNIJI DETALJI ZLOSTAVLJANJA KOD SOPOTA: Otac koji je tukao ćerku iskopao RAKU za bivšu ženu! (FOTO)

Prema njegovim recima devojčica je, dok je on bio u alkoholisanom stanju, poželela da ipak zivi sa majkom

Objavljeno:

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako kopa raku, a u komentarima se ljudi pitaju da li je to iskopao za ženinog ljubavnika.

Sopot
foto: Facebook

Jedna njegova prijateljica u komentarima je pitala da li je to za ženinog novog partnera, dok je drugi prijatelj napisao da se suparnik spremi.

Kako su nam ispričale komšije, on je bio izvanredan čovek sve dok ne popije.

- Nikakav problem sa njim dok ne popije, a onda kad se to desi viče na ulici i svako malo eto policije jer on tuče ženu. Ona se onda pokupila i otišla sa mlađom, dok je starija ćerka ostala da ide ovde u školu - kaže komšija.

- Ljutio se i što ćerka neće više da ide u školu, ko zna šta mu se desilo. On je bio u Drajzerovoj na odvikavanju od alkohola, ali nije se zadržavao i nije bilo nikakvog poboljšanja - objašnjava on.

Pretnje

Mesec dana na Fejsbuku vređa ženu

Na društvenim mrežama je vređao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i pretio joj.

- Pretio je njoj i njenom navodnom ljubavniku, pisao kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti - kaže izvor Kurira.

- Otišla je k****, ako nema veze - napisao je na društvenim mrežama uhapšeni muškarac, nakon čega je nastavio da je vređa i pretio da njenom novom partneru.

Prema rečima njegovog brata, on tako pijan sedne i piše po mrežama najgnusnije uvrede na račun njegove žene i čoveka kod koga je otišla.

03:26

PRIMER PEDOFILA SA ČUKARICE POTVRDIO: BLAGE KAZNE OHRABRUJU NASILNIKE! Jurić: Pravosudni organi ne shvataju žrtve ozbiljno

(Espreso/Kurir.rs/D.A.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.