DRSKO: Pink Panter iz Srbije uhapšen nakon što se vratio na mesto zločina! (FOTO)
Foto: Profimedia

velika greška!

DRSKO: Pink Panter iz Srbije uhapšen nakon što se vratio na mesto zločina! (FOTO)

Marko Martić (46), treći član ekipe "Pink Pantera" koji su u januaru prošle godine ojadili juvelirnicu u Vićenci, uhapšen je jer je pokušao pljačku - na istom mestu!
Objavljeno: 22:59h

Policija je Martića uhapsila prilikom izlaska sa sajma nakita, manifestacije koja u Vićencu svake godine dovede veliki broj juvelira koji prezentuju vredne eksponate. Zajedno sa njim uhapšena su i dvojica Martićevih saučesnika u novom delu - Slovenac Vladimir Pfeirer (38) i Crnogorac Kristijan Đukić (26).

Karabinjeri su u njihovim vozilima pronašli svu potrebnu opremu za obijenja objekata, koju nisu stigli da upotrebe. Osim za pljačku, Slovencu i Crnogorcu će biti suđeno i zbog lažnih dokumenata pomoću kojih su ušli u Italiju.

Podsećamo, 22. januara 2016, tek pet dana nakon pljačke, Radivoje i Jelena uhapšeni su u Italiji nakon što su na sajmu nakita ukrali dijamante vredne 1,2 miliona evra.

Državljani Srbije dva dana posle krađe uhapšeni su u elitnom hotelu u centru Milana, ali ukradeni nakit nije nađen te se pretpostavlja da su ga odmah prosledili saučesnicima.

foto: Shutterstock

Njih dvoje su sajam posetili prvog dana, tokom otvaranja. Nikolić je bio maskiran, imao je periku, a oboje su se ponašali nonšalantno.

Iako je manifestacija bila obezbeđena, pod nadzorom čuvara ali i kamera koje su pratile svaki korak posetilaca, Nikolić je uspeo da se primakne jednoj vitrini i uzme dijamante.

Dragulje je Jelena odmah stavila u torbu. Sajam su napustili neprimetno. Obezbeđenje je ubrzo otkrilo krađu pa je dvojac identifikovan kada je pregledan snimak video-nadzora. Uhapšeni su u elitnom hotelu u Milanu.

Gde su dijamanti vredni 1,2 miliona

Policija iz Vićence veruje da su Nikolić i Rakočević Milanović imali čak troje saučesnika u svojoj pljački, a kao jedan od trojice upravo je osumnjičen uhapšeni Marko Martić. Policija u hotelskoj sobi u januaru 2016. nije pronašla dijamante, pa se veruje da ih je Martić sakrio ili prodao u međuvremenu. Da li će uhapšeni pristati da oda saučesnike u zamenu za manju kaznu - ostaje da se vidi.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Goran Vesić

(Espreso.co.rs / Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.