SNAJKA PODVODILA SVEKRVU: Posvađale se zbog ljubavnika, radnika sa Koridora 10!
Foto: Stock

leskovac

SNAJKA PODVODILA SVEKRVU: Posvađale se zbog ljubavnika, radnika sa Koridora 10!

Nesvakidašnja drama..
Objavljeno:

On dodaje da se snaja pravila da ne primećuje ljubavnu aferu između svekrve i radnika.

"Snaja je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu. Tačnije, nameštala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazili, napuštala je kuću", kaže sagovornik "Kurira". Kako kaže, ovaj biznis između snaje i svekrve pukao je kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primetile kod još nekoliko meštanki.

foto: AP / Michael Harper

"U pitanju je bilo jeftino tursko zlato. Navodno, ispostavilo se da je snaja poludela kad je videla da je M. D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim meštankama. Tada su njih dve počele da se svađaju. I jedna i druga su zvale N. S. telefonom i žalile mu se, pa je čovek morao da se vrati kući iz inostranstva i smiri situaciju" ,rekao je izvor ovog lista.

Advokat N. S. objašnjava da njegov klijent nije kritikovao samo suprugu već i majku i da je stradao ni kriv ni dužan:

"Iste reči uputio je i jednoj i drugoj, ali prijavljen je zbog navodnog nasilja nad suprugom. Majka je rekla da se ona nije osećala ugroženom, a lično mislim da ni snaji nije pretila nikakva opasnost, niti je pretrpela štetu."

N. S. objašnjava da mu je otac rekao da ode do kuće i smiri majku i ženu.

" Pošto smo već dugo na terenu u inostranstvu, tata mi je rekao da odem do kuće i sredim stvar. Ipak, ne verujem u te seoske priče, jer ljudi su ljubomorni i svašta izmišljaju, a posebno oni koji ništa ne rade i samo piju ispred seoske prodavnice", ispričao je advokatu.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.