Hteli smo da kupimo Slobinu vilu na Dedinju za milione! Zapanjilo nas je šta su rekli prodavci! (FOTO)
Foto: Printskrin: Bing Maps

Voleo je Tito, još više sloba

Hteli smo da kupimo Slobinu vilu na Dedinju za milione! Zapanjilo nas je šta su rekli prodavci! (FOTO)

Prvobitna cena kuće je bila neverovatnih pet miliona evra, da bi se tokom godina, zbog slabog interesovanja, cena spustila na "samo" dva miliona evra
Objavljeno: 09:56h
foto: Printskrin / Google street view

- Nažalost, nju nemamo u ponudi. O tome znamo samo iz medija, koliko i svi ostali. Imamo nekretnine koje su u njenom nivou, pa neke i skuplje i luksuznije od nje, ali ovu u Tolstojevoj 33 nemamo u ponudi - glasi isti odgovor koji smo čuli u svim agencijama koje smo pozvali.

Međutim, tragajući za prodavcem ove kuće, došli smo do nezvaničnih informacija o ovoj ponudi za prodaju.

- Kuća se neuspešno prodaje već nekoliko godina, ali zbog njene specifičnosti, sigurno se neće naći na internet oglasima ili u oglasnicima na kiosku. Porodica Milošević prodaje vilu preko posrednika, a pošto je tražena cena veća od dva miliona evra, to može sebi da priušti od 10 do 15 kupaca u ovoj osiromašenoj Srbiji, a oni se svoi međusobno svi dobro znaju, tako da nema potrebe za oglašavanjem u javnosti. Povrh toga, Mira i Marija insistiraju na potpunoj diskreciji, tako da i ukoliko dođe do kupovine, teško da će takve informacije doći do javnosti - kaže naš izvor izuzetno dobro upoznat sa tržištem nekretnina u srpskoj prestonici.

foto: Dado Đilas

On je naveo i da ukoliko je neko upoznat sa prodajom, to mora biti neko od starih prijatelja ili bliskih saradnika.

Pošto je Hadži Dragan Antić, bivši prvi čovek lista Politika, jedan od malobrojnih koji se ove porodice nije odrekao za razliku od mnogih, nikada za prethodnih 16 godina, od kada je Milošević smenjen, pozvali smo njega kako bi saznali da li on učestvuje u prodaji kuće u Tolstojevoj 33.

On međutim demantuje da ima bilo kakve veze sa prodajom.

- Nemam pojma o prodaji, zaista. Mira Marković mi ništa nije rekla, a sigurno bih bio upućen u tako nešto. Već dugo vremena sam van zemlje i nisam upućen u detalje niti pisanja medija, li bih svakako znao da se tako nešto radi - rekao je Antić.

Nakon ovakvog odgovora Antića smo došli do samog početka, a on sadrži samo nagađanja o kupovini.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.