Hteli smo da kupimo Slobinu vilu na Dedinju za milione! Zapanjilo nas je šta su rekli prodavci! (FOTO)
Foto: Printskrin: Bing Maps

Voleo je Tito, još više sloba

Hteli smo da kupimo Slobinu vilu na Dedinju za milione! Zapanjilo nas je šta su rekli prodavci! (FOTO)

Prvobitna cena kuće je bila neverovatnih pet miliona evra, da bi se tokom godina, zbog slabog interesovanja, cena spustila na "samo" dva miliona evra
Objavljeno: 09:56h

Vila Slobodana Miloševića, koja se nalazi na adresi Tolstojeva 33, predmet je pisanja medija od trenutka kad je njen vlasnik uhapšen, a zatim i deportovan u Hag, gde je umro od srčanog udara 2006. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kuću su napustile nakon toga i supruga Mira Marković, kao i ćerka Marija Milošević.

Od tog trena u nekoliko navrata u medijima su se pojavljivali natpisi o prodaji vile. Prvo je, navodno, cena bila čak 5 miliona evra, da bi se godinama, smanjivala, a pre nekoliko dana su stigle i poslednje informacije da su u nju došli radnici koje je angažovala porodica, kako bi se uspešno stavila na uvid potencijalnim kupcima, kako bi se prodala za više od dva miliona evra.

foto: Profimedia

Tragom te vesti, krenuli smo da potražimo u nekoj od ovdašnjih agencija za prodaju nekretnina agenta, koji bi nam rekao tačnu cenu, a potom nas i uveo u nju. Međutim, enigma i misterija oko ove kuće, 10 godina nakon smrti Miloševića i dalje traje.

Naime, ni u jednoj od nekoliko prestoničkih agencija koje se bave prodajom luksuznih nekretnina nisu u ponudi imali ovu kuću.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.