OBJAVLJEN JE KONAČAN SPISAK PENZIONERA KOJI IDU BESPLATNO U BANJU: Oglasio se zamenik direktora PIO fonda
Penzioneri, Foto: Ana Paunković

PIO FOND

OBJAVLJEN JE KONAČAN SPISAK PENZIONERA KOJI IDU BESPLATNO U BANJU: Oglasio se zamenik direktora PIO fonda

Fond dostavlja spiskove penzionera banjama i realno je da već krajem marta iz banja počnu da pozivaju prve penzionere na rehabilitaciju

Objavljeno:

Na oglasnim tablama udruženja penzionera i u filijalama Fonda, danas su objavljene konačne rang liste penzionera koji su, po oglasu Fonda PIO, ostvarili pravo na besplatnu rehabilitaciju u ovoj godini.

Od ukupnog broja prijavljenih 22.089 penzionera je ostvarilo ovo pravo.

"Od gotovo 60.000 korisnika koji su se prijavili, 22.089 penzionera je ostvarilo pravo i napominjemo da su u ovaj broj uključeni i pratioci za korisnike nege i pomoći drugog lica, odnosno za korisnike kojima je neophodna pratnja tokom rehabilitacije", rekao je dr Aleksandar Milošević, zamenik direktora Fonda PIO.

1 / 7 Foto: Beta/Dragan Gojić

Prema njegovim rečima, dalja procedura podrazumeva da filijale Fonda pošalju obaveštenja svim korisnicima koji su ostvarili pravo, sa informacijom za koju banju su opredeljeni - od tri željene banje koje su u prijavi naveli i koje terapijske usluge odnosno fizikalne procedure će dobiti u banji.

"Naglašavam da svaka banja, svakom korisniku, mora da pruži ugovorene usluge, što podrazumeva lekarski pregled pri prijemu u banju, najmanje tri adekvatne terapije i nadzor lekara 24 sata tokom ukupnog boravka u banji", rekao je dr Milošević.

On je dodao da, istovremeno, Fond dostavlja spiskove penzionera banjama i realno je da već krajem marta iz banja počnu da pozivaju prve penzionere na rehabilitaciju.

"O terminu korišćenja rehabilitacije, u smislu eventualnog pomeranja datuma u odnosu na predlog iz banje, zbog objektivnih okolnosti, penzioneri se dogovaraju direktno sa banjom", rekao je dr Milošević.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Agencije / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.