VLASNIK PRODAJE KUĆU OD 200 KVADRATA I 25 ARI PLACA ZA SAMO 24.000 EVRA: Nalazi se između DVE REKE, a to NIJE SVE
Selo/Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

VLASNIK PRODAJE KUĆU OD 200 KVADRATA I 25 ARI PLACA ZA SAMO 24.000 EVRA: Nalazi se između DVE REKE, a to NIJE SVE

Kako je vlasnik istakao u oglasu, kuća se tehnički nalazi u Jankov Mostu kod Zrenjanina

Objavljeno:

Na 50 metara kanala Dunav Tisa Dunav, i 300 metara od Starog Begeja, izvesni Lari oglasio je na prodaju svoje imanje po bagatelnoj ceni. Kuću od oko 200 kvadrata i dva placa ukupne površine preko 25 ari on ceni samo 24.000 evra.

Kako je vlasnik istakao u oglasu, kuća se tehnički nalazi u Jankov Mostu kod Zrenjanina, a ima maltene sve potrebne priključke, sem plina tj. gasa koji tek treba da se uvede. Takođe, obelodanio je više detalja o samom placu.

- Dupli plac, zemlja klase 1 (plodna), može da se sagradi još jedna kuća ili da se pola placa naknadno proda. Ukupna površina je 2.565 kvadrata, a kuća se nalazi između dve reke 50 metara od kanala Dunav-Tisa-Dunav i 300 metara od Starog Begeja, napisao je vlasnik i istakao da je imanje idealno zbog pozicije za ribolovce.

Selo
Selofoto: Zorana Jevtić

Za kupovinu jeftine kuće na selu imate i pomoć države

Zainteresovanost za prodaju nekretnina na sleu posebno je veća od kako je najavljen nova pomoć države pri kupovini seoskih kuća. Država ponovo za kupovinu kuća na selu daje 10.000 evra.

Za dodelu seoskih kuća sa okućnicom mogu da konkurišu punoletni državljani Srbije (pojedinci, samohrani roditelji, bračni parovi i vanbračni partneri) mlađi od 45 godina koji imaju neprekidno prijavljeno boravište najmanje tri godine na teritoriji Republike Srbije. Bitno je da ne poseduju nepokretnost (osim poljoprivrednog zemljišta), kao i da nisu otuđili nepokretnost u prethodnih pet godina, rekao je tom prilikom za "Blic Biznis" resorni ministar Milan Krkobabić.

Bonus video: Kuća površine 66m2- 4,15A placa- 20.000 evra

00:43

Kuća površine 66m2- 4,15A placa- 20.000 evra

(Espreso/Blic/Prenela:D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.