U SEČNJU SE PRODAJU KUĆA OD 128 KVADRATA, PLAC I POMOĆNI OBJEKAT ZA 10.000 EVRA: Postoji samo JEDNA CAKA
Kuća na selu / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

KUĆE NA SELU

U SEČNJU SE PRODAJU KUĆA OD 128 KVADRATA, PLAC I POMOĆNI OBJEKAT ZA 10.000 EVRA: Postoji samo JEDNA CAKA

Sa rastom cena kvadrata porasle su i cene njiva, zemlje i placeva

Objavljeno:

Trend rasta cena kuća i vikendica zahvatio je mnoge delove naše zemlje pa i ruralne sredine koje su sve traženije među građanima naročito nakon perioda korone kada su mnogi poželeli da kupe jeftiniju nekretninu van gradske buke.

Sa rastom cena kvadrata porasle su i cene njiva, zemlje i placeva, ali sudeći po trenutnim ponudama na oglasima i dalje se mogu naći kuće do 10.000 evra sa okućnicom kao i seosko domaćinstvo.

Mnogi građani se na društvenim mrežama raspituju i za subvencije za kupovinu kuće na selu koju mogu da ostvare osobe koje imaju manje od 45 godina.

Na oglasima se trenutno prodaje vikendica u Gornjem Vlasu kod Gadžinog Hana od 70 metara kvadratnih na placu od 500 kvadrata za 9.500 evra.

- Na prodaju vikendica čvrste gradnje, 70 kvadrata, na palcu od 500 kvadrata u Gornjem Vlasu kod Gadžinog Hana. Uslovna za povremeni boravak ili život, u zdravom, prirodnom okruženju. Ima trofaznu struju, vodu iz seoskog vodovoda, novu septičku jamu, garažu i dobre susede u kraju. Odlična investicija, uknjiženo, privatna svojina, useljivo - navodi se u jednom oglasu.

Selo / Ilustracija
Selo / Ilustracijafoto: PrintScreen/ YouTube/ Avaz TV

Za 10.000 evra prodaje se i kuća od 128 kvadrata na placu površine 11 ari u opštini Sečanj.

- Kuća je površine 128 metara kvadratnih, u dvorištu je i pomoćni objekat. Plac je 11 ari, oblika kvadrata i ograđen je u celosti. Voda i struja su isključeni i potrebno je platiti priključke (oko 70.000 dinara struja i 40.000 dinara voda, znači ukupno oko 900 evra, ali se time dobijaju novo merilo za struju i vodu), instalacije u kući su postavljene i funkcionalne. Kući je potrebno ulaganje u vidu gletovanja i krečenja unutrašnjosti i još nekih popravki. Čvrsta gradnja je u pitanju i to od cigli, a pomoćni objekat od blokova. U cenu ulaze i stvari koje se nalaze u kući - piše u oglasu i dodaje:

- Jaša Tomić je mirno selo koje ima školu, ambulantu i sve potrebne sadržaje koji su neophodni za normalno funkcionisanje, 40 km od Zrenjanina, 10 km od Sečnja i 45 km od Temišvara. Cena kuće je 10.000 eura uz dogovor, ne plaća se agencijska provizija.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso / Kurir / Aleksandra Kocić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.