GLEDAJTE SAMO ZA KOLIKE PARE SE IZDAJE STAN OD 22 KVADRATA U BEOGRADU: Čist BEZOBRAZLUK, da li je OVO REALNO?!
Foto: Petar Aleksić

SRAMOTA!

GLEDAJTE SAMO ZA KOLIKE PARE SE IZDAJE STAN OD 22 KVADRATA U BEOGRADU: Čist BEZOBRAZLUK, da li je OVO REALNO?!

Polovinom avgusta smo tumačili i najčešći profil kupaca stanova u Srbiji

Objavljeno:

Tržište nekretnina u Srbiji beleži pad prometa u odnosu na lane, pri čemu stanove najviše kupuju gotovinski kupci, a približno isto se prodaju i nekretnine stare gradnje i one iz novogradnje.

Polovinom avgusta smo tumačili i najčešći profil kupaca stanova u Srbiji, i ustanovili da vam je za solidan život, uz plaćanje rate kredita, potrebna zarada od 1.400 evra.

Iako je u poslednje vreme, sudeći po oglasima, primetan blagi pad cena stanova u Srbiji - tako da je na opštini Zvezdara, u Ulici Bul. Kralja Aleksandra moguće pazariti stan za 2.500 evra po kvadratu, ili za do 2.000 evra na Voždovcu, strogi centar grada - "ne pada".

Nedavno je osvanuo oglas za stan koji se nalazi "kod Knez Mihailove", koja jeste naša centralna ulica, prometna i popularna, ali se čini da je cena i te kako preterana, posebno imajući u vidu kvadraturu stana.

Istina je da su manji stanovi danas traženiji, ali ne baš oni od 22 kvadrata, koliko ima ova nekretnina.

Stan se nalazi na 3. spratu, a detaljnog opisa nema, osim da je stan renoviran, što se vidi i po fotografijama. Kako dalje piše, tačna lokacija je Topličin venac, odnosno stan je udaljen 150 metara od Knez Mihailove.

Cena za 22 kvadrata je, ni manje ni više, nego 129.000 evra! To znači da je cena po metru kvadratnom 5.864 evra.

Bonus video: U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

02:05

U BEOGRADU IMA VIŠE OD 10. 000 NAPUŠTENIH STANOVA Stručnjak za nekretnine savetuje: Ko god ima novca neka uloži u nekretninu!

(Espreso/Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.