Današnje klince bih tukla ko volove u kupusu, a i svoje ću! PISMO BUDUĆE MAJKE KOJE JE ŠOKIRALO SRBIJU!
Foto: Profimedia

ISKRENa ispovest

Današnje klince bih tukla ko volove u kupusu, a i svoje ću! PISMO BUDUĆE MAJKE KOJE JE ŠOKIRALO SRBIJU!

Na jednom blogu osvanulo je pismo koje je izazvalo brojne komentare i kontroverze. Da li se slažete s njenim mišljenjem?
Objavljeno: 23:13h

Majka i otac bili su autoritet. Znalo se - moram da ih slušam. Bez pogovora. Izrasla sam u reklo bi se, (relativno) normalno biće. Poštujem starije, persiram im, ustajem u autobusu... Znači, bez batina sam postala normalna osoba.

Ipak, batine ne da podržavam nego, ja vama da kažem - jadno moje dete jednog dana.

Gledam sve one moje vršnjake koji su se ponašali kao devojčica o kojoj sam vam pisala. Danas je jedan u zatvoru jer je tukao majku. Narkomančina je ženi koja ga je rodila naneo teške telesne povrede zbog čega je završila u bolnici, a on iza rešetaka gde mu je i mesto.

foto: Stock

Devojka iz moje škole je majci na ulici kad smo bili klinci više puta rekla: "Pali kevo", "Ajde bre kravetino debela". Tu ženu srećem svakog dana. Povijene glave Smilja ide kroz naselje. Ćerka joj se udala za kriminalca, on je u tvorza, a ćerka, na njenu veliku žalost mora da živi sa njom.

Da moje dete ne bi jednog dana postalo kreten poput osoba koje sam pominjala, dobijaće batine za doručak, ručak i večeru, ako to bude bilo potrebno. I nema tog zakona, vrtića vaspitača koji će me sprečiti u tome.

Ko zna, možda skapira brzo kao ja, posle prvog šamara, pa nasilne metode neću morati da primenjujem.

Ali, ako se bude ponašala kao ovi gore pomenuti, šta da vam kažem, na.ebao/la je.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.