Igla, konac i 20 PRSTIĆA: Odvojile su decu od televizora IGRAČKOM KOJU ŠIJU i šalju u beli svet! (FOTO)
Foto: Priče sa dušom

magija koja traje

Igla, konac i 20 PRSTIĆA: Odvojile su decu od televizora IGRAČKOM KOJU ŠIJU i šalju u beli svet! (FOTO)

U početku im je za jednu knjigu bilo potrebno više od 10 dana, a sada su se ubrzale vežbom, pa bude gotova za 4 – 6 dana. Potpuno neočekivano Feltro Magic krenuo je sve više da se razvija i iz dana u dan interesovanje je sve veće
Objavljeno: 09:03h
foto: Priče sa dušom

U početku im je za jednu knjigu bilo potrebno više od 10 dana, a sada su se ubrzale vežbom, pa bude gotova za 4 – 6 dana. Potpuno neočekivano Feltro Magic krenuo je sve više da se razvija i iz dana u dan interesovanje je sve veće.

Pošto obe rade, Marija je diplomirani inženjer mašinstva i nastavnica u srednjoj školi, a Sonja doktorka medicine na specijalizaciji iz anesteziologije, ove Nišlijke kažu da bi volele uskoro da zaposle ljude koji bi sa istim uživanjem ovo radili kao i one.

foto: Priče sa dušom

– Svaki dan nam stiže dosta poruka i narudžbina i veći je broj inostranih klijenata koji izuzetno cene ručni rad. Knjižice putuju širom sveta, od Australije, Amerike, Brazila, Meksika, Nemačke, Francuske, Španije, Norveške, Velike Britanije do Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Naše knjige naručuju roditelji koji shvataju koliko je važno da kod svoje dece u najranijem detinjstvu razvijaju maštu, inteligenciju, motoričke sposobnosti i da usavršavaju percepciju na zabavan način.

Najvažniji motiv kojim se vode sve vreme je da mališani imaju detinjstvo koje će pamtiti po aktivnom druženju sa svojim roditeljima i po onome što su naučili uz zanimljive igračke, a ne po odigranim igricama, pogledanim crtanim filmovima i satima provedenim uz računar ili mobilne telefone svojih mama i tata.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.