Siniša, gotov si: Država Malom oduzima zemlju koju je njegova porodica ILEGALNO prisvojila!
Foto: Dragana Udovičić

moraće da vrati državi

Siniša, gotov si: Država Malom oduzima zemlju koju je njegova porodica ILEGALNO prisvojila!

Spornih 10 hektara državnog zemljišta kod Vršca koristilo je preduzeće "Alfa Protein". Nakon privatizacije, ova firma je zemljište ilegalno poklonila kompaniji "Compost Group", u vlasništvu porodice gradonačelnika Beograda Siniše Malog
Objavljeno: 09:31h

Suđenje na kom država pokušava da povrati 10 hektara zemlje, koju je ilegalno prisvojila porodica gradonačelnika Beograda Siniše Malog, nastavljeno je danas u pančevačkom Privrednom sudu. Do donošenja odluke nedostaje još jedan korak – da zastupnici firme preko koje je Mali došao do zemlje dobiju dokumenta koja nisu mogli da pronađu u svojoj arhivi i izjasne se o njima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Spornih 10 hektara državnog zemljišta kod Vršca koristilo je preduzeće "Alfa Protein". Nakon privatizacije, ova firma je zemljište ilegalno poklonila kompaniji "Compost Group", u vlasništvu porodice gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Vučić: Stranim službama informacije je odavao VISOKI FUNKCIONER UKP!

Sudski postupak kojim država pokušava da dokaže da je zemlja ilegalno otuđena, šest godina bio je u prekidu, a nastavljen je tek nakon što je Mreža za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK prošle godine objavila priču o tome da su u nezakonitom transferu zemljišta učestvovali članovi porodice Mali.

foto: Printscreen/Youtube/KRIK - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije

Podela imovine: Srbiji Titov automobil i vila na Bledu, Sloveniji umetnine!

Na današnjem ročištu konstatovano je da firmi „Compost Group“ nije dostavljena određena dokumentacija pa je sudija Boško Vuković zakazao nastavak suđenja za 25. novembar.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.