ŠTA MU JE OVO TREBALO? Ovo će slomiti srce svima koji su odrasli uz Branka Kockicu
Foto: Dragan Kadić

neprijatno!

ŠTA MU JE OVO TREBALO? Ovo će slomiti srce svima koji su odrasli uz Branka Kockicu

- Kakva su to glupa pitanja? To je glupo. Kako ja mogu da kažem da li je lakše ili teže. Vi umišljate da sam ja pedagog. Ja sam samo glumac - zaurlao je glumac na novinarku
Objavljeno: 15:39h

Novinarka Žana Gauk iz Banjaluke je, kao i većina nas, odrasla uz Branka Kockicu. Bio je heroj njenog detinjstva, ali je prilikom skorašnjeg susreta sa njim doživela veliko razočaranje. Njeno iskustvo prenosimo u celosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Petak u 16.30. Koleginica iz jedne banjalučke redakcije takođe je strpljivo čekala da stigne. Kasni. Ali to je za glumce. A i za nas novinare. Sprovedoše nas na scenu, a Kockica uveliko proba tekst. Klavir se ne čuje na sceni. Ide sve ispočetka. Mi i dalje čekamo. Dogovoreni intervju!

foto: RTS Printscreen

"Da čujem pitanja", reče koleginici, a onda poče da iščitava jedno po jedno kao dete u klupi ispred učitelja. Veliki Kockica počinje nervozno da se češe po glavi i govori: "OK, odgovoriću kratko". Ipak, stade na jednom.

"Branko, da li je danas teže zasmejati decu s obzirom na to da im je dostupno mnogo medija"?

Čuveni Kockica zaurla: "Kakva su to glupa pitanja? To je glupo. Kako ja mogu da kažem da li je lakše ili teže. Vi umišljate da sam ja pedagog. Ja sam samo glumac. Ja nikoga nisam nasmejavao ni učio. Imao sam tekst pred sobom i to sam čitao. Nikoga nisam vaspitavao. Šta da ti na to odgovorim, u pič… materinu".

Koleginica krajnje profesionalno nastavlja o obrazovnom programu onda i sada. Kockica i dalje, preobražen u neki gadan lik, drsko odgovara: "Ne znam, neću da odgovorim. Morao bih da napadnem vlast, a ja sam Vladin službenik. Eto, neka ti odogovor bude da ne znam. Odgovori ti meni. Šta bi mi odgovorila na tu glupost? Zaista nemam vremena. Mene je dolazak na ovaj festival unakazio".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.