Nišlija statusom zapalio Srbiju: Vatrogasci su nesposobni crvendaći! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Vlada Bogdanović

Pljuvačina na Fejsu

Nišlija statusom zapalio Srbiju: Vatrogasci su nesposobni crvendaći! (FOTO) (VIDEO)

Izvesni Vlada Bogdanović ozbiljno je uzdrmao društvene mreže. I dok se on predstavlja kao pripadnik Žandarmerije, neki kažu da se slikao s plastičnom puškom
Objavljeno: 15:44h

Nikog više nema u zgradi, počinje "veliko" gašenje požara. Mogu da izdvojim par čoveka - vatrogasaca koji su bili na visini zadatka, jedan je čak i hospitalizovan, ostali su "posmatrači"... Čekamo vodu ( eeej,voduuuu) pored silnih kamiona,mi cekamo JKP Medijana da svojim kamionima dovezu vodu...Ma znate sta,toliko sam ljut i ogorcen,da ne mogu da se smirim!! I evo,od 22:00h kada je sve pocelo,jos su tamo i gase,jer su im creva kao ona za bastu...Vodeni topovi ne rade...nista cudno...Sramota jedna velika!!!!

Jedno ogromno BRAVO i HVALA za momke koji su pomagali i stavljali "glavu u torbu", oni su heroji iz senke. Vatrogasci, ponavljam, nisu bili na visini zadatka, ponašali se ko da prvi put vide vatru, mnogo grešaka,previše čekanja itd... Čast velika izuzecima, a ima ih trojica. Najbitnije da žrtava nema, par njih je u bolnici ali ništa ozbiljno.

PS. Ako čujem da su vatrogasne službe uspešno odradile posao i slično...Jooooj...Pricače se - stoji u statusu Bogdanovića.

foto: Printskrin/ Fejsbuk

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.