IGRALI SE, PA ZAVRŠILI U BOLNICI: Deca povređena jer posle slavlja nije uklonjena pirotehnika iz dvorišta škole!
Foto: Printskrin / Google street view

nezgoda sa pirotehnikom

IGRALI SE, PA ZAVRŠILI U BOLNICI: Deca povređena jer posle slavlja nije uklonjena pirotehnika iz dvorišta škole!

Jedno dete je teže, a nekoliko njih lakše povređeno u incidentu koji se prošlog petka dogodio u dvorištu Osnovne škole "Đura Jakšić" u Čurugu, javlja 021.rs

Objavljeno: 18:40h

18. maj biće jedan od najtužnijih dana SRPSKE REALNOSTI! Dan sećanja na NJIH

S obzirom na to da niko od osoblja škole, kao ni organizatori proslave - Mesna zajednica Čurug, nisu uklonili pirotehnička sredstva korišćena za slavlje, deca su u popodnevnoj smeni, u toku velikog odmora, prišla pirotehnici i pokušala da je upale. To su i uspeli i doveli do incidenta.

foto: Profimedia

Na terenu su bili policija i protivpožarna inspekcija, a o svemu je u ponedeljak obaveštena i prosvetna inspekcija opštine.

UZ UPUT I DO ŠVAJCARSKE! Kako uz našu knjižicu do elitnih svetskih centara?

"Policijski službenici PS Žabalj intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, a o svojim saznanjima izvestiće Sektor za vanredne situacije MUP Srbije i nadležno tužilaštvo", kažu za 021 u MUP-u. Zbog čega niko nije uklonio pirotehniku iz dvorišta nije poznato. Naime, u Mesnoj zajednici Čurug niko od članova nije bio prisutan, a direktorka osnovne škole je bila na sastanku. U školi su 021 poručili: "Ajde, sada doviđenja".

(Espreso.co.rs/021.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.