ONA JE ZA MENE SVE NA SVETU! Pitali smo decu iz Prihvatilišta šta je za njih porodica! OD ODGOVORA SUZE SAME NAVIRU! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

početak i kraj svega

ONA JE ZA MENE SVE NA SVETU! Pitali smo decu iz Prihvatilišta šta je za njih porodica! OD ODGOVORA SUZE SAME NAVIRU! (FOTO)

Porodicu ne čine samo oni s kojima smo u krvnom srodstvu. Čine je i oni koji nas drže za ruku onda kada nam je to najpotrebnije

Objavljeno: 17:39h
Suzana Trajković

Rukovodilac Prihvatilišta za decu Danijela Stajković za Espreso kaže:

foto: Filip Plavčić

- Današnji dan, kao i svi dani u godini posvećen je upravo deci. Ovo je samo još jedan od pokušaja da oni zaborave na teške trenutke.

- Porodica je početak i kraj svega. Iz nje izlazimo, i njoj se vraćamo. Porodica ostaje poslednja karika koja nas podržava. Ako to nije dobro, onda mi moramo da shvatimo da svi ljudi koji su školovani i Bogom dani da se bave ovim poslom, kao što to radi Prihvatuilište, moraju dodatni trud da ulože ne bi li uspeli da im vrate veru u život. Oni, mališani, moraju da znaju da treba da imaju porodicu i da moraju da rade na tome, i da se trude da svojoj porodici priušte sve ono što nisu imali.

- Mi iz Prihvatilišta se trudimo da ovoj deci budemo druga porodica. Trudimo se da im usadimo to da je porodica osnov učenja pravim vrednostima, sigurnostima. Oni moraju da znaju da imaju na koga da računaju! Porodica tome služi! - zaključuje Danijela.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.