SRPSKA SNAJKA IZ NIGERIJE DOBILA VIZU ZA NAŠU ZEMLJU, A ONDA... Jezive poruke se samo nižu, da li je OVO MOGUĆE?
Foto: Printscreen/Tik-Tok/RITA_SASA

NEVEROVATNO

SRPSKA SNAJKA IZ NIGERIJE DOBILA VIZU ZA NAŠU ZEMLJU, A ONDA... Jezive poruke se samo nižu, da li je OVO MOGUĆE?

Ova srpsko-nigerijska ljubav ne bi izazvala toliku pažnju da Nigerijka nije objavila video u kom je snimila trenutak kada saznaje da joj je viza za Srbiju odobrena

Objavljeno:

Srpska snajka iz Nigerije koja je svog momka iz Srbije upoznala preko interneta izazvala je pravu dramu na društvenim mrežama kada je ushićeno podelila snimak da je konačno dobila vizu za našu zemlju.

Nigerijka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Rita Sasa slučajno je upoznala Srbina preko TikTok "lajva" nakon čega je njihova veza ubrzo počela. Iako je Rita od trenutka kada je upoznala Srbina ushićeno priznala da je to "ljubav na prvi pogled" koju želi da nastavi u Srbiji, u komentarima su joj stigla upozorenja od njenog naroda koja nikome nisu jasno odakle su se stvorila.

Ova srpsko-nigerijska ljubav ne bi izazvala toliku pažnju da Nigerijka nije objavila video u kom je snimila trenutak kada saznaje da joj je viza za Srbiju odobrena. Devojka je bila na video pozivu sa svojim izabranikom koji joj je saopštio da je dobila vizu. Srećna, ushićena i uplakana bila je oduševljena tom informacijom.

Međutim, čini se da pojedini stranci nisu bili.

"Srbija nije dobro mesto za tebe"

Naime, pored bezbroj čestitka koje mogu da se vide ispod njenog videa, stoje i zabrinjavajući komentari koji pokazuju da pojedini stranci iz ovog dela sveta imaju potpuno pogrešnu sliku o Srbiji.

"Kao da nije čitala o istočnoj Evropi", "Odlazak u istočnu Evropu ili odlazak u UAE kao crnkinja, ne znam šta je gore. Kao crnkinji, bolje da ideš u zemlje u kojima se lako možeš spasiti ako nešto krene loše. Istočna Evropa i UAE nisu dobro mesto za jednu crnu ženu", "Članovi njene porodice treba da je spreče. To je put poznat po trgovini ljudima", "Srbija? U ovo doba i vreme prodaje organa?", "Srbija? To nije dobra zemlja da se čak i razgovara o zaljubljivanju u nepoznatog muškarca", "Sama ulazi u lanac trgovine ljudima, a čini se da je čak i srećna zbog toga", "Neće se vratiti", pisali su joj oni.

Iako je ispod svojih videa na društvenim mrežama mogla da pročita neke od navedenih jezivih i lažnih izjava, Ritu to nije sprečilo da ipak spakuje kofere i dođe u Srbiju.

Tako je u svojim podeljenim snimcima na TikToku otkrila da je dolaskom u Srbiju sigurna da je srela ljubav svog života i poručila svima da bez obzira na sve uvek slušaju svoje srce.

Bonus video: STRANCI ODREĐUJU ŠTA JE NAŠA IMOVINA, BROJNI SU IZAZOVI Stevandić nakon odlikovanja: Kod nas je sloboda kao voda, UVEK NAĐE PUT!

04:29

STRANCI ODREĐUJU ŠTA JE NAŠA IMOVINA, BROJNI SU IZAZOVI Stevandić nakon odlikovanja: Kod nas je sloboda kao voda, UVEK NAĐE PUT!

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.