PITAO SRPKINJE DA LI SU ZA VEZU SA STRANCIMA, PA DOBIO HIT ODGOVOR: Da li je moguće da mu je Ana OVAKO ODGOVORILA?
Par na krevetu / ilustracija, Foto: Profimedia

ŠTA KAŽETE NA OVO?

PITAO SRPKINJE DA LI SU ZA VEZU SA STRANCIMA, PA DOBIO HIT ODGOVOR: Da li je moguće da mu je Ana OVAKO ODGOVORILA?

Pročitajte ispovest jedne Ane koja je odlučila da izlazi samo sa strancima!

Objavljeno:

Nakon što je pitao šta Srpkinje misle o vezama sa strancima i da li bi se upustile u tako nešto, stigao je iznenađujući odgovor jedne Ane koja je objasnila zašto voli da izlazi isključivo sa strancima. Ovo pitanje je osvanulo na popularnoj platformi Quora. Mnogi su pominjali Anu Ivanović koja se udala za Bastijana Švajnštajgera, Eminu Jahović i Mustafu Sandala, a potom je Ana zbunila sve muškarce. Evo šta je napisala:

"Ne mogu da govorim u ime svih devojaka iz Srbije, ali mnoge od nas radije izlaze sa strancima. Kao neko ko je izlazio sa muškarcima druge kulture i kao neko ko je razgovarao sa drugim devojkama koje imaju takvo iskustvo, mogu da vam napravim listu razloga zašto radije izlazimo sa nekim ko nije iz Srbije.

Muškaraca ima manje nego žena

Kao i u mnogim istočnoevropskim zemljama, ima više muškaraca nego žena, posebno sada. To dovodi do sužavanja izbora muškaraca koji se mogu posmatrati kao "muškarci za vezu". Takođe, momci su potpuno svesni te činjenice i zato imaju veoma visoke standarde. Prema njihovom mišljenju, devojke moraju da budu visoke, mršave i da izgledaju kao manekenke.

Momak i devojka u bazenu
Momak i devojka u bazenufoto: Luca Tettoni / robertharding / Profimedia

Mnogi muškarci su i dalje jako tradicionalni

Oni su tradicionalni u smislu da i dalje više vole da dele poslove na "muške i ženske". Dakle, mnogi od njih nisu voljni da operu sudove, odeću ili da skuvaju ručak i odgajaju decu.

Imaju "čudan" fizički izgled (za moj ukus)

Mnogi od njih izgledaju kao tipični "mačo" Balkanci. Briju glave, imaju tetovaže po celom telu, pokušavaju da "neguju" taj "mafijaški" stil, pod pretpostavkom da će se devojkama dopasti.

Mnogi su isfrustrirani

Opet ne mogu da kažem da su svi takvi, ali mnogi od njih su isfrustrirani zbog nemogućnosti da zarade dovoljno novca. To dovodi do akumuliranog besa koji se oseća u vazduhu.

Opšta nezainteresovanost za žene

U poređenju sa strancima, srpski momci ne izgledaju kao da su zaista zainteresovani za devojke. Nikada ne prilaze devojkama niti pokušavaju da im daju neke komplimente.

Mnogi muškarci iz Srbije su super, ali takvi su obično zauzeti

Niska sam, ne izgledam kao manekenka i nisam spremna da se borim sa drugim devojkama za njihovu pažnju. Pokušavam da nađem čoveka koji ima modernije poglede na život. Ne preferiramo svi isti način života. Zbog sopstvene nesigurnosti, moj bivši, koji je iz Srbije, govorio mi je da nisam lepa, da se ne oblačim lepo, da prijatelji izgledaju bolje od mene itd... Zašto bih onda ostala sa nekim ko će me stalno činiti nesrećnom? Putovala sam mnogo, posetila većinu zemalja i otkrila sam da meni stranci više odgovaraju. Oni su šarmantni jer znaju kako da pohvale ženu i učine da se oseća posebnom. Zato više volimo da izlazimo sa strancima", napisala je Ana.

Bonus video:

01:49

SUMORNA STATISTIKA: Samo ŠEST ODSTO mladih ima svoj stan, a čak DESET PUTA više živi kod roditelja (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Mondo/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.