ŽIVELA SAM NA SRPSKOM MINIMALCU! Ovo je bio moj lični HOROR! (FOTO)
Foto: Espreso

golo preživljavanje

ŽIVELA SAM NA SRPSKOM MINIMALCU! Ovo je bio moj lični HOROR! (FOTO)

Sproveli smo istraživanje kako da sa minimalnom zaradom, koja iznosi 22.620 dinara, preživite mesec u Beogradu, i šta možete da radite s tim novcem
Objavljeno: 22:44h

Slede garderoba, obuća i aksesoari. Sniženja u velikim šoping centrima su super, ali ako radite za minimalac, retko ćete uspeti da uklopite neki takav komad u svoje finansije.

Alternativa koja zaista ne zvuči primamljivo, ali je nužno zlo, jesu pijace. Naravno, i tamo možete pronaći garderobu koja drži cene kao da je svoje mesto pronašla u "Ušću", pa ćete morati malo da birate i zalazite između redova.

foto: Espreso

TIFANI, DŽIMI ČU, PALOMA PIKASO ZA MALE PARE: Ovo je prodavnica koja nudi odeću i posteljinu na kilo, ROBA STIŽE PRAVO IZ PARIZA! (FOTO)

I u manjim radnjama u podzemnim prolazima može jeftino da se prođe. Naravno, tu je i seknd hend šop...

foto: Espreso

Sve u svemu, kad govorimo o garderobi, obući i aksesoarima, potrebe se razlikuju od osobe do osobe, ali nužni minimum je oko 3.000 dinara mesečno. Tu smo uračunali jedne patike, jedne sandale i jedne cipele za godinu dana, zatim jednu jaknu godišnje, dve majce mesečno i tri para pantalona godišnje. Tu i tamo kupiće se neki jeftiniji komad nakita.

PODSTANARI, SPREMITE SE: Agenciji ubuduće POLA KIRIJE!

Posle svega ovoga, ostaje nam okruglo 10.000 dinara. S tim novcem treba se prehraniti mesec dana i voditi kakav takav društveni život.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.