"SVEŠTENIK NAM JE REKAO, KOLIKO GOD GODINA DA PROĐE, SUZE ĆE BITI SVEŽE" Bolne reči mame preminulog Viktora
Viktor Stanisavljević, Foto: Budi human

TUGA

"SVEŠTENIK NAM JE REKAO, KOLIKO GOD GODINA DA PROĐE, SUZE ĆE BITI SVEŽE" Bolne reči mame preminulog Viktora

"Bio si naš ceo svet, naš svaki trenutak"

Objavljeno:

Mama malenog Viktora Stanisavljevića, koji je preminuo krajem januara od tumora, objavila je potresan status na Instagram nalogu "Viktor pobednik". Kažu da vreme leči sve, ali kada je ovakva bol u pitanju, teško je u to poverovati.

"Bio si naš ceo svet, naš svaki trenutak. I to “bio” još uvek ne mogu da svarim. Ne želim da pričam samo u prošlom vremenu, a to je jedino što imam. I onda ćutim".

"Ćutim i razmišljam sta bi sada radio, šta bi pričao i smišljao, kako bi me grlio. Gledam snimke kojih ima toliko puno i pokušavam da ponovo osetim bar delić sreće koju smo imali sa tobom. Čujem ti glasić, gledam kako me maziš i srce mi na tren zaigra".

1 / 2 Foto: Instagram / Viktorpobednik

"Taj osećaj brzo prođe i za njim ponovo ostaje velika praznina. Život ide dalje, već je krenuo, a ja se plašim dana kada ljudi više neće pričati o tebi, kada ćeš biti nešto što se “davno dogodilo”.

"Naš sveštenik nam je rekao, koliko god godina da prođe, naše suze će uvek biti sveže. I treba da budu, jer tuga je ljubav koja nema gde da ode.

"Volimo te do neba i do Boga".

Viktor je bolovao od neuroblastoma. Dobio je temperaturu, koja je bila prvi simptom teške bolesti. Ubrzo se stanje pogoršalo. Usledila je i teška dijagnoza - neuroblastom, 4 stepen. Primarni tumor veličine oko 10 centimetara pronađen je u stomaku, dok su metastaze pronađene i u glavi i vratu.

Bonus video:

04:52

DOPING I ALKOHOL NIKAKO NE IDU ZAJEDNO! Doktor Miljko Ristić: Tako slabi aorta, a kad njen zid pukne, TO VAM JE SMRT NA TERENU

(Espreso / Telegraf/ J.V/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.